![]() |
İngiltere 3. liginin küme takımıyla berabere kalabilen fb yabancılarına ne demişler acaba aynı gazetede? Mesela fanatikle fotomaca sorarsanız carlosundan alexine gökhanından burağına fb komple mükemmel oynamış. En iyi hlleriyle aldıkları skor buysa eğlenceli bir lig bizi bekliyor demektir :) Öte yandan medya rengini belli etmeye devam ediyor. |
Alıntı:
|
Haydaaa adamlar daha ilk maçını oynadı nedir bu ya?Biraz sabır febeye birşey dememişler yok Sivok yabancı kalmış bilmemne ya bırakın takmayın bunları. |
inş. iiiolurlar yaaa |
bence okadar kötü değillerdi ben daha iyi olcaklarını düşünüyorum...beşiktaşımıza hayrlı olsun inşallah...:congrats: |
Basın görevde.. Durun ya adamlar daha yeni oynuyor adamlar yavaş yavaş ısınacak.. Tello geldiğinde de böyleydi ama bak şimdi adama takımın en gözde oyuncularından biri.. |
Alıntı:
|
ya arkadaşlar ne takıosunuz bu orhan yıldırımı, azizenin adamı resmen, ertugrul düşmanı. bu kadar kasıtlı yazan bi adam görmedim ben. bi de beşiktaşlıyım die geçiniyo |
Alıntı:
:D:D:D |
çelişkiye düşüorm yaff.Fanatik zapo vasatın çok altında dio.Fotomaç zapo maçın adamlarındandı dio.Kolpa basın.Yalan haber bence.Maksat haber olsun die çıkarılmış bir haber |
Türkiye`de Saat: 03:01 . |