![]() |
olay çıkardı Fenerbahçe’nin önceki gün kampına katılan Tümer , dün oynanan hazırlık maçında taraftar ile kavga etti. Maç oynanırken eşi ve çocuklarıyla birlikte Tümer’in yanına yaklaşan gurbetçi bir vatandaş "Kafandaki havluyu indirir misin, fotoğraf çektirmek istiyorum" diyerek resim çektirmek istedi... http://www.internetspor.com/images/news/20660.jpg Tümer, “Ya hastalanırsam ne olacak” diye ters bir karşılık verdi. Gurbetçi taraftarın “Sizin için 200 kilometre yol geldim. Ne olur bir fotoğraf çektirsek” şeklindeki sözlerine “Bas git buradan” şeklinde yanıt veren Tümer ortamın gerilmesine neden oldu. Gurbetçi taraftarın üzerine yürüyen Tümer’e taraftardan sert yanıt geldi. Tümer’e “Çok serefsizmişsin” diye karşılık veren gurbetçi olay yerinden uzaklaştırıldı. |
seni biliyordumda bu kadarını düşünmemiştim |
BU ADAM NEYMİŞ BİZDE ADAM SANIYORDUK “Ya hastalanırsam ne olacak” diye ters bir karşılık verdi. YUH YA YAZIKLAR OLSUN |
Ne kadar ayıp yaa,İyi ki kurtulmuşuz böyle birinden... |
kendini bişey sanıyo işte gurbetçi abimizde abi resim çektirecek başka kimse yokmu sonuçta bu adam askerden kaçmak için yunana sığındı yazık yavv. 'denize düşen yılana, askerden kaçan yunana sığınırmış' |
bir beşiktaşlı olarak senin beşiktaşlı olman beni huzrsuz ediyor |
Febeye layık bir oyuncu. |
s-e-r-e-f-s-i-z iste nolcak....cok sükür kurtulmusuz böyle bir adamdan tam eziklere yakisan bir futbolcu yerini bulmus yani , |
karaktersiz.. |
eşeğe altın havlu vermişler, eşek yine eşek !! |
yinede medya bu belli olmaz boyle birsey yapmissa serefsizlik yapmis tabiki |
gurbetçi ii cvp wermış ama sonunda :D:D bızler bılıyoduk beşiktaş tarafarı olarak böylece fenelilerde öğrenmiş oldu :D:D |
ne kadar karaktersiz bir insanmış meğer . beşiktaşın yüz karası |
normaldir yapmıştırrr serefsizzz |
tam karaktersizmis, gürbetciye yazik 200 km onlar icin yapiyorlar, yazik. |
Beşiktaş'ı paraya değişen birinden ne beklersin ******** işte |
:D:D:D ezikler bile anlamış baksanıza,ne ******** bir adamsın demiş herif,ahauahuaha:D:D küfür etmeye bile değmezsin sen be tümer oğlan. |
adam tümerin ******** olduğunu daha yeni anlamış bu kadarı da olmas gerçektende onu biliodum ne kdr ******** olduğunu ama bu kadarını gerçekten bilmiodum |
anlaşılan karnı doymuş adam mı oldun lan uyuz... |
Fenerli taraftarlarda anlamış gerçeği. |
bunu çArşıdan ßirine yapabilirmiydi acaba (ASLA) :D tam bi ***** örneği :/ chk ayp etmş :S |
benzer birşeye bir zamanlar ben de tanık olmuştum, 2004 ya da 2005 yılıydı, inönü stadında o an için galip durumda olduğumuz bir lig maçı oynuyoruz, biz eski açık tribünün numaralıya bakan kısmında ilk sıradayız, 2. yarının bir bölümünde yedekler bizim kalenin arkasında yani bizim tribünün önünde ileri geri ısınmaya başladılar. yedeklerde pancu ve tahmin edeceğiniz gibi tümör de vardı. bizim olduğumuz tribünde bir kaç kişi futbolcuları çağırıp yakından onların fotosunu çekmek onlara dokunmak istediler, pancu çağırılınca hemen yakınımıza geldi ve poz verip sıcak tavırlar sergiledi, ancak adamlıktan yoksun bu tümör efendi o zaman orada tribündeki beşiktaşlıları tersleyip sevgi gösterilerine tepki göstermişti. bu insancığın ne mal olduğu belli zaten her zman diyoruz ya "only cash can judge you" |
Hata gurbetçide o kadar insanın içinde bula bula asker kaçağını mı bulmuş resim çektirecek... |
adamlıktan yoksun bu tümör efendi o zaman orada tribündeki beşiktaşlıları tersleyip sevgi gösterilerine tepki göstermişti. bu insancığın ne mal olduğu belli zaten her zman diyoruz ya "only cash can judge you" bnim bundan haberim yoktu :S Ne kadar maL bi insanmIş yaa iyki defoLmuş **** gitsin *.* :S |
Alıntı:
olay budurrrr az bile demişler |
Alıntı:
|
Gurbetçimiz iyi bilmiş ya:D |
Alıntı:
|
Haysiyetsiz adam... |
kompleks :D |
Alıntı:
|
insan kılıklı :D:D:D medeni öküz dicemde parasına göre medeni oluyo kolpa insan :D salooooo :D |
çarşı boşuna sylemiyor''tümer metinee pembe tezkeree''die yanii |
Alıntı:
adam çok doğru sölemiş çok ********zz!!!!! |
gitsen ne farkeder kalsan ne ferkeder bee ******** |
Alıntı:
|
Şerfsizz olduğnu biliodm ama bu kadarını da beklemiodum |
serefsız oldugunu anlamak ıcın bıraz gec kalmıs .... |
Türkiye`de Saat: 03:15 . |