![]() |
Toraman takip'te Adnan Polat'ın takibinde Geçtiğimiz hafta İbrahim Üzülmez ile kavga ederek Beşiktaş’la ipleri koparan İbrahim Toraman Galatasaray yolunda. Defansa takviye yapmayı planlayan Sarı-Kırmızılılar’da Rigobert Song’un takımdan ayrılmasının ardından savunmaya Beşiktaş’ın kadro dışı bıraktığı İbrahim Toraman’ı almaya karar verdi. Beşiktaş Yönetimi tarafından satış listesine konan İbrahim Toraman’a talip olan ve siyah-beyazlı kulübe Necati Ateş artı para teklifinde bulunan yönetim, bu transfer için ikinci kez atağa kalktı. İHTİYACIMIZ VAR Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’le çok yakın aile dostu olan Başkan Adnan Polat, önceki gün telefonla Demirören’i arayarak bu transferi gerçekleştirmek üzere görüştükleri iddia edildi. Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’ın, “İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman konusu bizim için bitmiştir” açıklamasının ardından devreye giren Polat, yakın arkadaşı Demirören’le yaptığı görüşmede, “Biliyorsun, savunmaya futbolcu arıyoruz. Eğer satmayı düşünüyorsanız biz İbrahim Toraman’a talibiz. Bu konuda ne gerekiyorsa yapmaya da hazırız. Takasa da hazırız” ifadelerini kullandı. SON SÖZ YÖNETİMİN Demİrören’in, Polat’tan bu transfer konusunda süre istediği ve “Yönetim Kurulumuzda bu konuyu gündeme getireceğim. Bize biraz müsaade verin” dediği öğrenildi. Bu gelişmenin ardından gözler Beşiktaş Yönetimi’nin toplantısına çevrildi. Yönetimden onay çıkması ve tarafların maddi konularda anlaşması halinde İbrahim Toraman, yeni sezonda Galatasaray formasını giyecek. 14.07.2008 Kaynak : AkşamSite Kaynağı : Sporx.com ? Adnan Polat'ın takibinde - 14 Temmuz 2008 (Turkcell S.Lig) |
Geçtiğimiz yıl şampiyonlugun kaçmasında etken degilmi bu adam..? gereksiz sert girme ve hırçınlıklarla atılmalar..? hele istanbul belediye maçında,orta sahada gereksiz adam biçmesinidemi beşiktaşlılık olarak görüyorsunuz..? necatiye ihtiyacımız yok.. satın, yerine saglam bir genç defans alın kafi... |
toramanın o berbat forma altında görmek istemem ama yapacak bişey yok yolun açık olsun toraman |
toramanın gs gitmesi çok kötü oldu ya bu yönetimin hala başta olması yanlış |
Ben toromanın Beşiktaşta kalmasından yanayım yani..bizden ayrılmasına üzülürüm ki eziklerin formasını giyecek olması da bir başka üzüntü konusu olur benim için.. |
İlla takas olacaksa bence Ümit Karan la takas olsun yada 4,5 mlln eurodan aşağı verimesin...ama nerdee bizim yönetim onu bonservisi elindeki H.Şükür'le takas eder.. |
necati gibi dandik adamlarla takas edilmeye kalkılmasında ne yapacaklarsa yapsınlar... |
bobo haberleri bitti artık sıra bunu dinleriz kaç ay artık |
ben böyle yönetimin hadi bakalım şimdi defansta napcaklar kim pres yapcak bundan sonra lanet olsun böyle yönetime |
saçmalık bide gsye gndirlerse aptalıktan başka bişiy değil |
Alıntı:
|
ben tv de duydum gs yöneticisi demis toramanla ilgilenmiyoruz diye |
evet doğru ama o konuşma 3 gün önce yapıldı ve adnan polat ''şimdilik ilgilenmiyoruz'' dedi.ama bu haber bugün ortaya atıldı songun gidişi ve servet ile emrenin sakatlığınıda düşünürsek gs sanırım toramanı ciddi ciddi istiyor takas için karanı vermezler |
Alıntı:
|
tüpçü geldiği günden bu yana bize türlü cefalar çektirdi eminim arkadaşlık dostluk ayağına polat'ın dediğini yapar ve gider rakibine BEŞİKTAŞ'ımızn en yürekli oyunculardan birini satar, hiç şaşmam buna |
ya çok yazık olur, ben de çok üzülürüm. en iyi adamlarımızdan birini ezeli rakiplerimizden birine kaptırırsak yazıklar olsun böyle yönetime.. ya niye kimse bir şey yapamıyor, sesimizi duyan yok mu??? |
hyr ya ben adnan sezginin repotajini gördüm toramanla ilgilenmiyoruz dedi..türkiyeden transfer yapmicaklarmis avrupan yapcaklarmis..diye duydum |
fenerde carlosla alakam yok diyordu beyler.böyle laflara inanmayın.bu adam defansımızın bel kemiğiydi bir şans verip affetseler ölürler sanki. biz beşiktaşa o kadar çok şans verdikki onların hala yanındayız onlar bizim için en azından toramana şans verse iyi olur |
ibrahim toraman besiktas tan gidiyosa avrupa da oynasin |
Kesinlikle Toromanın gitmesini istemiyorum. |
Türkiye`de Saat: 05:09 . |