![]() |
İbrahim Toraman'ı inşallah göndermezler, onu çok seviyorum ve bu takımda yapıcak daha çok işi olduğunu düşünüyorum... |
vaybeee helal olsun sana beee bsen bizim her zaman kaptanımızsın toroman |
helal be toraman harbi beşiktaşlı walla |
HELAL OLSUN SANA BE.YA SEN DİREN TORAMAN HEPİMİZ SENİN ARKANDAYIZ.TABİ FENER VE GALATASARAY BULDU SENİN GİBİ FUTBOLCUYU KAÇIRMAK İSTEMEZ.AMA |
Helal olsun,haberi okuyunca gözlerim yaşardı valla:( |
HELAL OLSUN SANA.SEN VERİLE BİLECEK EN GÜZEL CEVABI VERMİŞSİN.TARAFTAR SENİN ARKANDA.SEN HERZAMAN BEŞİKTAŞLI TORAMAN OLARAK KALACAKSIN BUNA İNANIYORUZ SEN DİREN BİZ SANA DESTEK ÇIKARIZ.YÖNETİM NNNNNNNOOOOOOOOOLLLLLLLLLUUUUUURRRRRRRRRR TORAMAN I GÖNDERMEYİN BEŞİKTAŞ İÇİN ÇOK BÜYÜK KAYIP OLUR |
walla ahımız ttcak bak baskan bozuntusu gnderme su adamı ya ne topuzu ne kayserisi biz toramanı geri istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzz |
ulan walla çok duygulandım gerçekten bunları dediyse alnından öpülecek adam:( bize böyleleri lazım lan beceriksiz yönetim!!!bize beşiktaşlılar lazım paranın yanında Beşiktaşlı olduğu için, Beşiktaşın başarısını isteyen adamlar lazım! |
kulüp dışında kimseye kuşunuz ötmedi,laf geçiremediniz, 1-2 topçuyu keserek otoritemi kazanmaya çalışıyorsunuz beceriksizler |
Toraman gitmesin diye bir protesto konusu açmıştım ve maça terlikle gidelim dedim malesef aramızdan bazı arkadaşlar gitsinler diye yorum yazmışlardı inşallah o arkadaşlar bu konuyu okumuşlardır Toraman gerçek bir beşiktaşlı gitmemesi bir bakın derim yüreğiyle top oynayan kim kaldı şu takımda yazık vallah yazık ulan yönetim ................. |
Türkiye`de Saat: 18:40 . |