![]() |
helal olsun toramana cok seviyorum bu adamı ya... |
arkadaşlar yönetime baskı yapmamız lazım yönetime mail yağmuruna tutup ibrahim toramanın beşiktaş tan gönderilmesini engelleyelim.herşey taraftarın tavrına bağlı göz göregöre satacaklar engelleyelim... |
arkadaşlar bu yönetim ibrahim toramanı göndrecek bunu engellememiz lazım yönetimi baskı ve mail yağmuruna tutalım arkadaşlar sergene ilhan mansıza ve nihata yapılanları şimdi ibrahim toramana yapmak istiyorlar bunu engellememiz lazım herşey taraftarın elinde. bir beşiktaş taraftarı olarak ibrahim toramnaın yeri asla doldurulamaz yönetim burada hata yapıyor futbolcuyla yüzyüze konuşup sorunları haletmesi gerekirken göndermek istiyorlar. buradan ertuğrul sağlama sesleniyorum zamanında sana yapılanları onlara yapma. |
Aslında Tümer'den sonra kimseye inanmam (şu anki kadroda) Zaten geçen yılki röportajda serdar özkan öyle birşey söz konusu bile olmaz demişti.Toraman:o günkü şartlara baglı demişti. |
ve haala senii göndermeyimi düşünüyolaR :S adaM gibii adaammm varr elimizdeee yönetimmm yetrr artkk uyann yaa!! |
Off be seni yollayan hata eder |
inş. kalırsın toraman |
helal olsun ibrahim toraman ... yönetim duy sesimizi önceden fenerin,gs kullanıp kullanıp attıklarını bomba transfer diye karşımıza çıkardınız gerçek beşiktaşlılarıda takımdam gönderdiniz,yeter artık ....ibrahim toramanı göndermeyin.... |
helal olsun sana. ertuğrul sağlamda toraman gibi yürekten beşiktaşlı neden gitmesine mani olmuyo |
Gerçek beşiktaşlı bir adam bu ikiside takımdan uzaklaşırsa çok üzülürüm |
Türkiye`de Saat: 06:41 . |