![]() |
İşallah kalır. |
seninle guru ve onur duyuyorum aslanim benim iste gercek besiktasli ,satlik kalemlere ve satilik sahte bjk lilere samar gibi yapisti bu sozlerin..seni coooook seviyoruzzzzzzzzzz:hello: |
yonetime inat toramannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnn |
gitmesin ya çok yazık olur... |
içinde böyle bir BEŞİKTAŞ AŞKI olan bir futbolcumuzu bırakmayalım ardında olalım yönetim duyyyyyyyyyyy |
helalllll i$te Be$ikta$lı bu na denir.....Allah ın izniyle gitmiceksin in$ koÇum......bu adam bizim için kayıııppp....göndermesiiinnlllleeerrrrrr.........: (:(:(:(:(:(:(:(:( |
helal olsun sana be ibo ,bu sözü duymak bile bana yetti..millet para için o takıma gidiyor da ,seni cezalandırıyorlar sen yinede onurundan haysiyetinden ödün vermiyorsun, seninle gurur duyuyoruz |
işte gerçek Beşiktaşlı die boşuna demioruz.helal olsun gerçekten.inadına TORAMAN |
bencede toraman gibi bir kaptanı besiktaş bir daha zor bulur.tamam yaptıgı yanlıs büyük bir hata ama sonucta o da bir insan ve hata yapabilir önemli olan yönetimin büyüklük gösterip onu affetmesidir.tek temennimiz bu umarım toraman takımda kalır... |
seni gönderecek adamın ben.... böyle adamlar zor bulunur tümer bak bakta utan nasıl adam olunur bak biraz ibrahim toramanada öğren toraman seni seviyorum ve beşiktaşın kazandığı kupaları kaldırmanı ve bu forma altında bir sürü şampiyonluklar yaşamanı istiyorum |
Türkiye`de Saat: 03:51 . |