![]() |
Uzak Ara Şampiyonuz!!! Delgado: Uzak ara şampiyonuz! İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ın kadro dışı bırakılmasından sonra Beşiktaş'ta kaptanlık görevine getirilen Matias Emilio Delgado, Menajer Sinan Engin'e önemli değerlendirmeler yaptı. Arjantinli futbolcu, yeni transfer Zapotocny'e bayıldığını ve uzak ara şampiyon olacaklarını iddia etti. ÇOK GÜÇLÜ FİZİĞİ VAR ÖZELLİKLE kaptan olduktan sonra takım içindeki tavırları bir hayli değişen ve kampın neşe kaynağı olan Delgado, dünkü antrenmandan sonra yanına gittiği Siyah-Beyazlı ekibin menajeri Sinan Engin'e önemli değerlendirmelerde bulundu. Beşiktaş'ın yeni kaptanı, Menajer Sinan Engin'e yeni transferleri överek, "Zapotocny, Tomas Sivok ve Seriç çok isabetli transferler. Özellikle Zapotocny'e bayıldım. Çok güçlü fiziği var. Topu geriden oyuna sürmesi ve oyunu okuması mükemmel. Sivok da en az onun kadar değerli bir transfer. Özellikle hava toplarındaki hakimiyeti ve kesiciliği ile geçen sezon defansta yaşadığımız sıkıntıları bitirecek. Seriç de çok isabetli bir transfer. Takıma uyum göstermeleri çok çabuk oldu" dedi. YENİLERİN HEPSİ ÇOK İYİ SİNAN Engin'i neşelendiren Delgado, değerlendirmelerine şöyle devam etti: "Takım içindeki arkadaşlık üst seviyede. Ayrıca takıma yeni katılan yerli futbolcular da çok yetenekli. Çok geniş ve her futbolcunun alternatifi olan bir kadromuz var. Geçtiğimiz sezon son anda kaçırdığımız şampiyonluğu bu sezon yaşayacağız. Benim bu takımın sezon sonunda açık ara şampiyon olacağından hiçbir şüphem yok. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde çok büyük bir tecrübe kazandık. Bu sezon UEFA Kupası'nda final oynarız." |
inşallah |
bir de şöle büyük konuşmasalar süper olacak!!! |
inşallah |
inşallah inşallah inşallah |
inşalla delgadooom ya valla hetyecanlanıom böle diince sizler |
sanmıyorumm gorunen koy klavuz istemez |
walla bzm köyün klavuza falan ihtiyacı yok bn gveniom bu takıma km ne drse dsn |
inşallah ne diyelim.ama lafla peynir gemiside yürümüyor,lig başlayınca görücez artık.... |
her sene sölenio bunlar ama ben bu sene nedense dier senelerde daha çok inandım $ampiyonluğa....in$allah olcakkk........ |
inşallah |
ben 3 lü averajada razıyım .....şampiyonluk için |
inşallah bizimde temennimiz o lig başlayınca ak koyun kara koyun belli olacak zaten |
az laf çok iş :) |
eğer bunları delgado dediyse inanırım |
Icraat görmek istiyoruz, icraat! 34 haftayi nasilda çözüyorlar hemen.. |
inşallah görecez hep beraber zaferleri |
insallah |
olcaz zaten ama taraftar bıraz bu sene ılgı gostermesı lazım |
Bunu neye dayanarak söylüyorsun be kardeşim , komik olmayın ya . Bence çok zor ama tabiki şampiyon olma şansımız var , kabul . Fakat geçem yıl adam gibi top oynadığımız sadece bir veya iki maç varken, takıma da ahım şahım transferler yapılmamışken, şampiyon olan rakibimiz ise takımını yaptığı transferlerle dahada güçlendirmişken nasıl uzak ara şampiyonuz diyebilir bir futbolcu analayamadım. |
Her sezon başı aynı terane işinize bakın siz konuşmakla olunmuyor , çalışın... |
inşallah.. |
bence bu lafların hiçbiri delgado nun ağzından çıkmadı ... kolpa basın |
Daha dur bismillah sezon baslasin bari bole iddali aciklama yapmayin yaw |
insallah delgado insallah oynayin mucadele edin yeter |
insallah |
Türkiye`de Saat: 13:44 . |