![]() |
Son Maçta İlk Fire!!! Son maçta ilk fire! Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Beşiktaş kamptaki son hazırlık maçında Romanya'nın ünlü ekiplerinden Steaua Bükreş'le karşı karşıya geldi. Siyah beyazlılar mücadelenin vasatı aşamadıkları ilk yarısında yedikleri golle karşılaşmadan 1-0 yenik ayrıldı. 15 Temmuz 2008 , 21:30 HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR Beşiktaş HABER İLE İLGİLİ RESİM GALERİSİ Son maçta ilk fire! Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Beşiktaş kamptaki son hazırlık maçında Romanya'nın ünlü ekiplerinden Steaua Bükreş'le karşı karşıya geldi. Siyah beyazlılar mücadelenin vasatı aşamadıkları ilk yarısında yedikleri golle karşılaşmadan 1-0 yenik ayrıldı. İşte bu maçtan kareler! Bad Reichenhall Stadı'nda oynanan mücadeleye Beşiktaş Hakan Arıkan, Emre Özkan, Sivok, Zapotocny, Ali Tandoğan, Aydın Karabulut, Cisse, Delgado, Serdar Özkan, Holosko ve Mert Nobre ilk 11'iyle çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısında vasatı aşamayan Beşiktaş Mert Nobre ve Serdar ile yakaladığı pozisyonları derğerlendiremedi. Siyah beyazlılar yeni transfer Sivok'un neden olduğu penaltı sonucu 36.dakikada Radui'nin golüyle soyunma odasınaa 1-0 yenik gitti. Teknik patron Ertuğrul Sağlam ikinci yarıda oyuna müdahele ederek Serdar Kurtuluş, Ekrem Dağ, Can Erdem, Seric, Mehmet Sedef, Bobo, Tuna, Tello, Erdem ve Necip'i oyuna sürerek kadroyu neredeyse tamamen yeniledi. İkinci yarıda daha etkili olan Beşiktaş Brezilyalı yıldızı Bobo önemli fırsatları değerlendiremeyince beraberlik golünü bulamadı ve karşılaşma Rumen ekibinin 1-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. İlk 3 hazırlık maçını kazanan Siyah beyazlılar böylelikle Avusturyada'ki 4. ve son hazırlık maçında mağlubiyetle tanışırken ikinci etap çalışmaları 23 Temmuz-5 Ağustos tarihleri arasında Loipersdorf'da yapılacak. Beşiktaş burada 3 hazırlık maçına daha çıkacak. |
bu ilk ve son firemiz olur in$..... |
kolat takımları yendik sonra biraz daha zor takımla maç yaptık işte sonuç ...... inşallah resmi maçlarda bunlar yaşanmaz |
olur böyleeee yenilelim bişi olmaz hazırlık maçları bunlar |
Resmi maç olsaydi yine ayni skorla yenilirdik. Bosa hevesleniyorsunuz, bu yönetim var oldugu süreç bizden cacik olmaz. Bunu hep dedim, ve demeye devam edecegim. |
Alıntı:
|
Demek istedigin, Steaua'nin kondisyonu bizimkinden daha iyi, onlar daha iyi hazirlanmis ve bu yüzden yendi? Demek ki Ertugrul hoca'da ve çalisma yönteminde bir problem var. Iyi hatirliyorsam, Del Bosque zamaninda'da Steaua'ya karsi oynamistik (UEFA Kupasinda) ve ordada yenilmistik, 2-1 idi galiba. Elbette bu birsey söylemez, ama bu kadar oyuncu almamiza ragmen halen, hazirlik maçi olsa dahi, yenemiyorsak demek ki bir yerde problemimiz var. |
toparlanırız daha yaa bu kadar umutsuz olmayalımmm bu hazırlık maçı lig baslayınca hersey daha güzel olucak ben inaanıyorum bide toraman kalırsa:):) |
bu taktikle tabiiki yeniliriz. dünyada tek ön liberolu sistemmi kaldı el insaf hiç mi avrupa sampiyonası maçlarını izlemedi bunlar..Delgado da savunma sıfır bu yüzden defans elemanlarına cok iş düşüyor.Dolayısıylada daha fazla hata yapıolar!zaten Sivok stoperde hatalı oynuyor kademesi zayıf.Dha önde oynamalı.Cisse ile yanyana önlerinde de delgado oynar oynarsa...bu sorun giderilmezse isterse cannovaroyu getir iş yapamasın.. |
fazla kafamıza takmayalım geçen sene gs hazırlık maçı kazanamıyodu şampiyon oldu |
Aynen öyle kardesim, bu SISTEMLE OLMAZZZZZZZZZZZZ. Kaç kez diyecegim bre? OLMAZ! Koy Toramani Zapo'nun yani. Koy Sivok'u Cissé'in yanina ve bak nasil oynuyoruz! Ertugrul hocam, senden daha çok bekliyordum, bu kadarda olmaz ki yav.. |
sağlık olsun sonuçta yenilmekte varmış |
Steau maçını seyrettim. Zamanıma yazık oldu. Geçen seneden hiç farkı olmayan bir takım vardı sahada. Üzülmez gitti diye sevinirken 11 hatta 20 tane Üzülmez seyretmiş gibi oldum. Herkes çok koşup didiniyordu ama sonuç gelmiyordu. Aklımda kalanları paylaşayım. Hakan Arıkan: 70'li yılların pop şarkıcılarına benzer sac modeliyle gene uzaktan gelen şutlarda başarılı karşı karşıya kaldığı pozisyonlarda başarısızdı. Zapotiçni: Güven verici bir oyunu var, bu işi bildiği belli oluyordu. Sivok: Aman allahım bu adam Baki'den de kötü. Tam bir felaket. Yedek klübesinin en güçlü adayı. Gökhan Zan sakat haliyle bile keser bu adamı. Tandoğan: Pek bişey yaptığını göremedim. Cisse: Her zamanki gibi gösterişsiz ama faydalı oynadı. Delgado: Hala canı istedikçe oynuyor. Kaptanlık bişey değiştirmemiş. Ekrem Dağ: Sağ kanada çare olabilecek gibi göründü. Seriç: Tek bişey söylenebilir: Olimpiyakos taraftarı haklıymış. Klübenin 2. bankosu. Bobo: Bu takımda ona gerçekten yazık oluyor. Aydın Karabulut: Sol kanatta kayboldu. Tello: Sadece duran toplara vurmak için bile olsa bu takımda banko oynar. Can Erdem: Fiziği gerçekten iyi, bu sene bir takıma kiralık verilirse seneye takıma girer. Necip: Sanki Sergen'in ilk yıllarını izler gibiydim. (Evet Sergen'in ilk yıllarını izlemiştim) Onu da 1. ligde bir takıma verip 1 yıl pişirmek lazım. Emre Özkan: Ayağına çok hakimdi ve güzel uzun paslar atıyordu. Bu çocuğa yatırım yapmak lazım. Mehmet Sedef: Bi havalara girmiş, geçen seneki sakin, ağırbaşlı çocuk gitmiş artis bi adam gelmiş. Yazık olmuş. Tabi bunlar ilk maçlar, oyuncular birbirlerine alışacaklar, falan filan. Ancak köy şimdiden görünüyor. Bir kere Seriç gerçekten felaket. Sivok ise arkasına atılan hiçbir topa müdahale edemiyor. Penaltıda da yine adamı kaçırdı ve sonra da indirdi. Takımın forvetinin Bobo-Holosko'dan oluşması lazım. Bobo oyuna girdi takımın hali değişti. Birbirleri ile çok iyi anlaşıyorlar. Tello ve Delgado ikilisinin de bu ikisini beslemesi lazım. Yani hücumda geçen seneye göre bir değişiklik yok. Geçen seneki kadroya sadece Zapo eklenir. Başka da işe yarar bir transfer yok bence. |
Yaw maşallah hepiniz birer teknik direktör olmuşsunuz.. Bi durun hele ya daha Bismillah demeden ondan cacık olmaz bu Bakidende kötü.. Biraz yavaş olun bu adı üstünde hazırlık kampı bu futbolcular günde 3 idman yapıyolar. Kim nerde ne yapabilir onlar deneniyor.. Siz daha sezon başlamadan böyle yaparsanız işimiz var yine bu sezon. Biraz sabretmeyi deneyin kimse bugüne kadar sabrettik demesin benim bu söylemim bu sezon için.. Sezon başladığında gerçek Kartalımızı göreceksiniz.. |
herşey için henüz erken bunlar hazırlık maçları bukadar ön yargılı olmamak lazım |
Alıntı:
|
birsey olmaz kaybedelim nede olsa hazirlik maci adi ustunde HAZIRLIK :D |
Türkiye`de Saat: 16:35 . |