![]() |
Gökhan Zan Havalarda Gökhan havalarda Üçüncü kaptanlığa getirilen Gökhan Zan'ın bugünlerde keyfine diyecek yok. 16.7.2008 Sözleşmesi sona ermesine karşın, aradaki pürüzleri gidererek yeniden takımda kalan ve üçüncü kaptanlığa getirilen Gökhan Zan’ın bugünlerde keyfine diyecek yok. Cumartesi günü takıma katılacak olan milli oyuncu, “İsteğim olduğu için mutluyum. Sözleşmem bitmesine ve bir çok teklif almama rağmen Beşiktaş ile son noktayı koymadan diğer teklifleri beklemeye almıştım. Doğru da yapmışım. Bana böyle kaptanlık gibi bir görevi vermeleri ise, apayrı keyif ve büyük onur. Yapılan takviyelerin takıma güç katacağını umuyorum. İnşallah özlenen şampiyonluk, bu sezon sonu gelecek” diye konuştu. |
adam ücüncü kaptan olmasına ragmen bu kadar seviniyor ya helal olsun zan'a |
olum allahini seversen 20 25 mac bari oyna adam gibi oda yeter |
3 . mac omzun cıkmaz gene insallah |
Çıkar onur emin ol, sezonun yarısını sakatlıkla geçiriyor bu adam ben olsam yenilemezdim ne hali varsa görsün. İşallah utandırır bu sene beni. |
sen şöyle bi 20 maç oyna senden başka bişey istemiyoruz. |
Bu sene utandır bizleri |
seviniyorda bakalım ıstıkrar gösterebılcekmı |
Sağlam bir gökhan takımın azı dişidr.İnşallah sakatlanmaz.. |
Hayırlısı olur inşallah.. |
Sevin Sevin... |
bizide sevindir bu sene gökhann... |
Helal olsun kendini yetiştiriyor... |
gökanın kişiliğine hiç sözüm yok ama şu sakatlık olayı bu takımda olmasını ve piyasa değerini çok düşürüyor eminim performansınıda etkiliyordur bu nedenle gün geliyor beşiktaşa zarar veriyor bu yüzden gökanı sevdiğim halde beşiktaştan gitmesini isterim yoksa kaliteli ve dürüst insan |
Türkiye`de Saat: 13:44 . |