![]() |
Nerde Bu Taraftar Nerede bu taraftarlar! Kombinede Fenerbahçe 25 bini, Galatasaray ise 10 bini aştı, ama Siyah-Beyazlılar adeta nal topluyor. Beşiktaş'ta bugüne kadar sadece 1.600 kombine satılmasının altında bir değil, birden çok neden yatıyor. 16.7.2008/ FANATİK Arada adeta uçurum var Hayal kırıklığı ile geride kalan sezonun ardından büyük hedefler belirleyen Siyah-Beyazlılar’da kombine satışları tam bir fiyasko görüntüsünde... Ezeli rakiplerinden Fenerbahçe, 25 bin gibi büyük bir rakama kolayca ulaştı bile... Bunun, yeni yapılacak yıldız transferleriyle daha da artmasına kesin gözüyle bakılıyor. Sarı-Lacivertli takım, neredeyse rakiplerinin toplam stat kapasiteleri kadar taraftarını ve geliri daha şimdiden garantilemenin rahatlığında... Galatasaray’da ise sayı 10 bini aştı. Çok karamsar bir tablo Ancak Kartal’da rakam sadece 1.600. Cim Bom’un 6, Kanarya’nın ise sadece 16’da biri oranında yani. Böylesine arada uçurum olan bir görüntünün oluşmasının kuşkusuz nedenleri var. Öncelikli olarak yeniden yapılması planlanan İnönü Stadı’nın durumundaki belirsizlik. Taraftarlar kombine aldığında kendilerini bir anda Olimpiyat, Kasımpaşa ya da Zeytinburnu’nda bulabilir. Buna bir de Çarşı’nın kendini feshetmesi ile yapılan transferlerdeki soru işaretleri eklenince, tablo da kaçınılmaz oluyor. |
1600 kombine ne ki! beşiktaşımız sıradan bir takım değil ki,beşiktaşımızı bu hale getirenler utansın bir konya eskişehir bursa veya kayseri bile bizden cok kombine satacak göreceksiniz demirören gör eserini |
bende çok kızıyodum niye almıolar diye ama kombine almak için gittiğimde almamanın daha ii olcağına karar werdim..sonuçta nerde oynayacağımız belli değil.hemde yönetim güven wermiyor. |
Yönetimin başarısını gösteriyor bu Helal olsun |
ben almayı düşünüyordum geçen sene ancak demirörenin yaptıkları yüzünden bundan da vazgeçtim... Ne zaman ki demirören bırakıp gider o zaman kombine alırım... |
yönetim ve transferler o kadar iyikiii sonuç ortadaaa |
ben 1000 i geçmez diyodum 1600 iyi oda benim bildiğim kadarı ile kapalıdan sadece 100 kadar kombine satıldığı, diğerleri hep numaralı. kimse almıyorsa sebebide var bunun verilen hizmetin bedeli bu yıla denk geldi geç kaldık 2 yıl önce yapılacaktıki bu iş şimdi böyle olmayacaktı. |
Eeeee birde Fahri'yi satmislar, daha da nah alirlar. |
Alıntı:
Bu durumdan ders çıkartması gereken yönetim kuruludur. Yönetim kurulunda olanlar haysiyet ve gururdan yoksun oldukları, bir kısmınında Yıldırım Demirören'in maaşlı elamanı olduğu düşünülürse ders çıkartacaklarını sanmıyorum.... |
taraftar herzaman takiminin arkasinda durmali bence bu sene buyuk bir tepki var kombinelerden belli oluyorki besiktas ilk 5 6 macini ust uste kazanip iyi futbol oynamazsa 10 bin kisiye zor oynar ama ilk 5 6 maci kazanip ligi lider surdurur ve iyide top oynarsa yine her mac 30 bine oynar |
Çarşı kardeşim çArşı. Tarataf olmadan bu kulüp bir hiç. |
trübünde elini çekti takımdan,beşiktaşın gelecei pek parlak değil artık... demirörene kına yolluyalım |
yönetim taraftar burada siz neredesniz. |
burdayımmm |
İyi gününde zaten herkes takımın yanında olur önemli olan kötü günde yanında olabilmektir. Burdanda anlaşılacağı gibi Sevinmek için sevmedik.. Beşiktaşkımız ve benzeri sözler balonun ötesindedir. Ama iyi gününde yanında 30 bin kişi olacağına kötü gününde 1000 kişi olsun daha güzel.. Kombine alan kişiler içlerinde gerçekten bu aşkı yaşayan isimlerin gelip geçici ama aşkımızın kalıcı oldugunu ispatlayan kişilerdir. |
Alıntı:
|
Şaşırmamak lazım... |
taraftarını hiçe sayan bu yönetim başımızda olduğu sürece bu taraftar da artık enayi değil ne forma alır ne kombine. Demirören ile sinan engin alsın kombine ile formaları. Taraftara soran oldumu toraman ile fahriyi satarken. yerine aldığı futbolcular bunlardan iyi olsa bari. Fahri kampın yıldızı ama adama haber bile vermeden satıyorlar. Bu taraftarın bu futbolcuların ahını ala ala iflak olmuyoruz 5 yıldır. Daha beter olun inşallah. |
demirören gidene kadar kombine almamaya karar verdim.ben bu tepkimle takımımın arkasında olduğumu, hemde kötü gününde arkasındad olduğumu düşünüyorum. demiröreni takımdan uzaklaştırmak en büyük iyiliktir beşiktaşıma.payım olursa ne mutlu bana. onun gittiği gün 2 kombine alırım. |
Eyy Demiröen!.. Celalettin Kolot u gaza getirip küfür ettirdiğin ve gitmesine sebep olduğun Serdar Bilgili döneminde Beşiktaşın trübün geliri 14 milyon USD idi .Ya şimdi? git!..sinan'ıda al giiiiiiiit... |
ÇOK BEKLERSİNİZ NE YAPTINIZKİDE TARAFTAR İÇİN NE BEKLİYORSUNUZ STAD KONUSU BELİRSİZ TRANSFERLER BELİRSİZ ADAM KIYIMI HAT SAFHADA SİZİ SEVEN KİM BİZ BEŞİKTAŞI SEVİYORUZ BU SENEDE SEVİNMEYİZ AMA BUNUN HESABINI ELBET BİRİSİ SİZE SORAR |
walla babam ben ablam alcaktık wazgectık |
nerde bu taraftar? yönetimin artık adamakıllı işler yapmasını bekliyor olabilirmi acaba? |
yönetim ne kadar hatalı olursa olsun bizim taraftar olarak takımımıza BEŞİKTAŞIMIZA sahip çıkmamız gerekiyor onun için herkes kombine almaya gitsin bence :) |
yönetime sormak lazım.. :/ |
ya bu yönetimdekiler ne yüzsüz ya. bu kadar pislik yapıp bir de taraftardan ne bekliyorlar acaba. yıldırım demirörenle sinan engin alsın kalan kombineleri de... yeter artık yıldırım demiröreeen,sinan engini de al, gidin artık rahat bırakın bu takımı.... |
|
bugünleri de görecekmişiz. vallahi çok yazık . rakip takımın taraftarları po..larıyla gülüyo bize.Emeği geçen herkese yazıklar olsun |
Çok normal karşılıyorum bunu...Şükretmek lazım 1.600'a da...Rakip takımlarla kıyaslamaya da hiç gerek yok, hele Fb ile hiç, adamalrın stadı zaten 55 bin kişiik, onalr çok farklı, her sene 20 binin üstünde kombine satıyorlar zaten, Gs ise geçen sezonun şampiyonu, kadrolarını korudular üstüne adamda aldılar ve daha da alacakalr, Ts ise malumunuz, transfer üstüne transfer yaptı, hem de iyi transferler, bana göre tabii...Bizim de durumumuz ortada, her ne kadar yapılan transferleri iyi bulsamda kombine aldırtacak transferler değildi, geçen sezon şampiyon falanda olmadık, yönetimin durumu ortada, stadın durumu meçhul, bide Çarşı oalyı var tabii, eee daha ne olsun yaf , bu durumda ne olacaktı yanii, bizim kombine daha mı çok satılacaktı rakiplere göre? |
boyle daha iyi, belki ozaman anlar hatasini yonetim, sanmamda |
merak edıyorum bu konuya mesaj yazan arkadaslarımızın kacının kombınesı var kombıne almayanlar barı elestırmesın |
Niye eleştirmesin, bugüne kadar aldıklarımıza saysınlar o zaman, aldığımız formalara, sattalere vs. saysınlar...Küfür ediyoruz gitmiyor, imza topluyoruz gitmiyor, Tv'lerde, sitelerde viedoları yayınlanıyor gitmiyor, eee başka bir tepki vermek lazım, bu da en uygunu, artık anlasınlar taraftarın bazı şeylere kanmadığını, masal okumasınlar bize yine!..Zaten takım iyi giderse, lige iyi başlarsa kombinenin ne kadar satıldığı falan hiç önemli değil, stad yine full çeker merak etmeyin...Diyeceksinki iyi gün dostu musun, hiç alakası yok, olması gereken budur şu anda... |
Bence 10 bin kişi bile gelmez bu stada.Artık beşiktaşın kapalşısı olmadığı için tezahurattan eser olmiycak zaten... |
takımın arkasında durmak değil bazen gerektiği oldugu zaman da onunde durmak lazim ki değerimiz bilinsin . Ne zaman guneşli gunler goreceğiz çok merak ediyorum. Ama bildiğim bi tek şey var oda bu gunler için cok beklicez |
Yönetimin eseridir.Rekor kırdılar helal olsun!!!! Bende niyetlenmiştim kombineye ama... |
Türkiye`de Saat: 11:09 . |