![]() |
offfffffff ya ne oluyo bu yönetime kendilerini ne zannediyorlar ertuğrul hacayada helal olsun çok topttan anlıyo ya adam beyenmiyo |
TARİH SİZİ AFFETMEYECEK... |
fahriye yapılan çok büyük bir ayıptır artık yeter ya bu adam bence beşiktaşta oynamayı fazlasıyla hakediyor |
Bu takımın düsmanı Bu kadar zarar weremez !!! teknık adam,menajer,yönetimmmm besiktas tan neyın öcünü alıosunuz |
galiba topuzu alcaklar ki fahriyi satıyorlar nasıl yönetim bu yaa adam süper form yakalamıştı |
Alıntı:
|
yav adam oynuyor hemde ıyı tamm denyo sunuz ıyısını kötusunu anlamıyosunuzda yav gönderırken adama haber verınyaa bır futbolcu kalmadı bızden mutlu ayrılan |
Alıntı:
|
haklı adam nediceğimi bilmiyorum artık yaaa |
ya arkadaşlar fahriyi gonderen hocadır niye anlamak istemıyorsunuz ilk once hocadır sonra yonetimdir. Kusura bakmayın ama bu hoca dala kendini geliştirmedi ders aldıgı yok defolsunartık guvenmiyorum hiç bu oyuncunun gondermesinden sonra Ertugrulcular hadi destek vermeye devam edin hala adam adam gibi adamdır ama icratı adam gibi değil .. Hiç bi yanlışından ders almıyor bizi kandrıyor sadece bide ona destek verelim devam edelim bole onlarda bizi ayak ustu ....... anlayan anladı. |
Türkiye`de Saat: 10:50 . |