![]() |
yuh diyorum başka bişi demiyorum.amacı ne bu yönetimin yaaa. |
Besiktaslilik durusu bu ise artik diyecek bisey bulamiyorum yaziklar olsun yonetime |
bu nasıl bir yönetiMdir.yazıklar olsun yaa artık yeterrrrrrrrrrr YILDIRIM DEMİRÖREN YETRRR [color=red][b][color=red]http://img204.imageshack.us/img204/4323/dsc02833zq0.jpg |
Alıntı:
esas nokta gönderilme şeklindeki ********lik. |
Öncelikle Fahri nin gönderilmesi kampdaki çalışkanlığı ve güzel oyunları için yanlıştı. İkincisi gönderiliş şekli yanlış herşeyin bir usulu yöntemi var ya ne saçma birşey bu adam ne dese haklı bencede. Bizim başımızda bu yönetim ve teknik kadroı olduğu sürece bu tür şeyleri daha çok görürüz. Yönetim istifa, Ertuğrul İstifa, Tabi Sinan Engin de istifa |
göndermemeniz için ila adam yabancımı olucak ayıp yaa |
yuh artık bu adam daha ne yapsın |
fahri'nin kalitesinin BEŞİKTAŞ takımı için yeterli olmadığına inananlardanım ama bu işbilmez rezil tüpçü ve onun yönetiminin yaptıkları insanlık ve etik değerlere sığmayan şeyler |
futbol takımını ve kulübü yönetenler artık arsızlaşmış biraz neler yazılıyor çiziliyor hiç banamısın diyen yok nerdeyse yüzüne tükürsen yarabbi şükür diyecek ne biçim adam bunlar fahri güzel şeyler söylemiş hepsinde de haklı adam gerçek beşiktaşlılar zorla takımdan koparılıyor |
haklı tabi adam,böyle yaparak eldekilerdende oluyoruz.adamda oynamaya şevk kalmaz ya... |
Türkiye`de Saat: 07:31 . |