Güzel kadro arkadaşımm. Burdaki problem bencehocanın serdar özkan ve delgadodan vazgeçmemesi ve de çift forwetten. E noluyo, çift forveti koyuyosun (ki doru; ama holoskonun ben de sağa daha yakın oynamasından yanayım) arkasına delgado, bi de serdar özkan. e mecbur solda oynayacak geriye de tek önliberoya yer kalıyor. Ama holosko sağa doru (ama daha serbest olacak standard sağ açığa göre) 2. önliberoya yer açılıyo.
Yalnız arkadaşlar şunu unutmayın. bizde çift yönlü orta saha olmadığı için önliberolar hücum yapamıyo, ofansif ortasahalar sawunma yapamıyo. (Konuyu açan arkadaş büyük takımların çift önliberolarından bahsetmiş de hepsi çift yönlü oyuncularr.) Böle olunca tek önliberoda hücumda edemioruz, gol atamıoruz. bunu tigana zamanında gördük. ertuğrulda öle başlamıştı. Ama işte inceman çözüm olabilir. Ben incemanı gerçekten beeniorum ve çift yönlü bi oyuncu. bahsettiğimiz açığı kapatabilir. Alıntı: ttarlabasi´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 757855)
Dörtlü tandem savunmanın önünde çift ön liberolu çok koşan bir ortasaha ile oynamadığımız sürece daha çok şampiyonluklar, çok futbolcular kaybedilir... Benim taraftarı olduğum sistem 4-2-3-1. Aklımdaki kadro da şöyle: Rüştü İ. Toraman - Sivok - Zapotocny - Tello Uğur - S. Kurtuluş (Cisse) Holosko - Delgado - Aydın Bobo (Nobre) İ. Toraman kesin kalmalı ve taraftarı da tribünlere çekmek için Topuz transferi şart... | |