![]() |
Topuz inadı Fahri'yi gönderen Beşiktaş yönetimi, Mehmet Topuz'dan vazgeçmiyor. Başkan Yıldırım Demirören'in "Onu mutlaka istiyorum" dediği Mehmet Topuz için Kayserispor'a yapılan, "İbrahim Toraman+para" teklifine sarı-kırmızılılardan henüz net bir yanıt gelmezken; başkan Demirören'in menajer Sinan Engin'e, "Topuz'u almak için her türlü fedakârlığı yapacağız" dediği http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Difade edildi. |
Alamazsın... uğraşma Bence toraman mı topuzmu deseler toraman derim. ne parası ne pulu üstüne. |
babanın malı ya yap sen fedakarlığı sanki sergio ramos u falan alıosun hayret bişi ya sini bonservisinle verelim orann malzemecisini alalım daa ii ynetr ........ |
Toraman takasta kullanılacak adam değildir. |
usandım artık yaaa nefret ediyorum demirörenden |
topuz 2-3 milyondan fazla yapmaz |
toramanı nası bu kdr çabuk gözden çıkartıolar anlamadım böle kalitede bi futbolcuyu topuz için veriolar |
yaa nasıl olurda toraman çabucak harcanır size söyliyim arakdaşlar üzülmezin gitmesini istiyolardı bahane oldu ama yanında toramanda yandı.. toramanın yerinde ben olsam bende üzülmeze hesap sorardım sonucta takımın ikinci kaptanı okadar kişinin arasında düzgün bi şekilde konuşması gerekirdi üzülmezin ama anladı takımda yer bulamıycağını bari kaptanlığımı gösteriyim havasına girdi toramanın gönderilişindeki ikinci şüphem ise sivok veya zapoyu kesmesinden korktular aynı şekilde fahride öyle çok ii para vermişlermiş de satmışlarmış da beşiktaş için 1.600.000 $ büyük para mı yaa kaldıki bizim övünç kaynağımız gururumuz aşkımız paradan daha değerlidir Mr. Tüp kafa Adam sanki babasının şirketini yönetiyo yaa babası bile şirketten elini çekmesi için beşiktaşı ortaya attı baktı oğlu şirketi batırıcak gitsin de başka şeylerle ugraşsın hesabı yani. kısacası Beşiktaşımız ne sizin ne de sizin gibilerin oyuncağı değildir, olamaz.... |
iyice baydı bu konu yeter yavvv. |
yaaa topuz ii topçuda.toramandan vazgeçmem kesinkle. ama bana göre türkiyenin enn ii futbolcusu kim deseler mehmet topuz derim. ama tabikide buna rağmen toramandan vazgeçmem. |
yhaa bu kdr taraftar başkanından nefret ediyor başkanda biliyor nefret ettiğimizi nasıl o koltuk ta oturuyor anlaşılmaz haa pardon bi insan da utanma şeref olmayınca oturabiliyor kusura bakma tüp kafa |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
toromanı topuzdan küçükmü görüyonuz ya istemiyom topuzu falan yeterki ibo kalsın |
toraman takasta kullanılması çok yalnıs yaptığı yanlıs affedilmes ama bu kadarı yapılmas eğer bu olay olmasaydı toraman derdim beşiktaşı gerçek bir beşiktaşlı daha iyi temsil eder |
ne topuzmuş ya sanki messi'nin peşinden koşuyorlar, bu beceriksiz yönetim iş bilmeyince böle oluyor, geçen sene kayseri gökhan ünal'ı da satmıyordu güya, lafa gelince "febe istedi vermedik biz güçlü bir takım kuracağız satmıyoruz" dendi ancak tese bastırdı parayı aldı, biz de hala kendimizi avutalım, hele hele bi de toraman'ı vermiyorlar mı bu aptallığın daniskasıdır ... |
topuz 3 tane toraman eder hem topculugu hemde klasiyla ne toramani yaw hayati hata oynar oynar nerden golluk hata var yapar macin icinde iyi takip edin maclari gecen sezon defansin icine eden adamdi |
bulunmaz hind kumasi sanki topuz alinmasin arkadas portakal orda kal kardesim sen zaten alinmayacagina göre mesele yok. almak isteyen bastirir maniyi alir ben onu bunu bilmem bak ts aldi gökhan unali takas makas yapilmasin buyuk kayiptir... |
Bitirin bu işleri artık ya ne olacaksa olsun. hergün ayrı bir haber......... |
iste yaaa fahri + uzulmez + 2 milyon euro = Topuz :D:D:D:D Fahri yi gonderecek seydiniz bari takas olarak kullanirdiniz ! |
holosko iyi çıktıya şimdi topuza saldırıcak her türlü fedakarlık derken acaba neyi kastediyor!?... İnşallah kulübü verip topuzu almaz...:(... |
yalan ya topuz mukavelesini yeni uzatmadimi kayseride. daha nediye ugrassinlar topuzla |
İnadına alacaz ulan !!!! :D |
abi toramanın yaptığı hatalar diz boyu yapmayın allaşkına topuz gelsin orta sahaya ilaç olur şampiyonluk için biraz umudum olur toraman gelse zaten yedek kalıcak topuz direk oynar bu takımda çokda yararlı olur.Başkan bize topuzu getir!! |
Baskan insallah bizi yanıltır ve holoskodan sonra 2. dogru transfer hamlesinide topuzu alarak yapar. Topuzu alırsak takımda cok buyuk bir bosluk dolucak. O mevkiye ihtiyacımız var. Topuz hem iyi futbolcu hemde liderlik vasfı ust duzeyde. Bu tur transferler bizi bi yere getirir. Ugur inceman ve ekrem dag tarzı oyuncular neden hala alınıyor anlamıs degilim. Lutfen kimse ugur ve ekremi korumaya gecmesin. İkisininde kapasitesi belli. Ve soruyorum icimizden hangi besiktaslı bu ekrem ve ugur ah bizim takımda olsa diye ic gecirmistir?? ben soyliyim hickimse. Topuz farklı su an cok iyi ve gelecegide cok parlak. Alınırsa yonetim buyuk is yapmıs olur !! |
bu kadar israr edersen toroman + 7- 8 milyon evro verir şimdi bunlar |
guzel kardeslerim takımın eski futbolcuları kimse bana savunmasın. Senelerdir sampiyon olamıyoruz ve o takımda bu futbolcular gorev yaptı. Bu isimlerle olmadıgı anlasıldı ve taraftar holosko,sivok, zapo ve olursa topuzdan medet umucak tabiki. Ne yapalım 4 yıl daha uzulmez sol bek, tandogan sag bek , toraman zan stoper mi oynasın? Merak etmeyin topuz karsılıgını verir o paraların. karakterli cocuk!! |
tupcu baskan bu tranferide yaparsaa artik kendini asicakk bence takima kesinlikle o lazim serdan ozkanla olcak is deill bu ama toraman'i wermesinler war mi toraman qibi bi defans turkiye'de..? |
ya toramannn durup durup olmıcak yerde hata yapması sizirlerimi bozuyodu şimdi oonuda özledim walla:D:D topuzu takassız getirebilirse byk iş yapar hakktn kendine yakışmaz ama bjk ye yakışar:D:D |
satmazlarsa satmasınlar topuz un turşusunu kursunlar |
daha çok ister. toraman takas oyuncusu olamaz |
aynen o kadar da değil adamı küçük düşürmeyelim yani bnce |
Türkiye`de Saat: 10:44 . |