![]() |
Sağlam Memnun değil SAĞLAM, ÇÖZÜM ARIYOR!.. 17 Temmuz 2008 Beşiktaş sürekli aksayan orta alanı için çözüm arıyor. Ofansa yeterli katkıyı sağlayamayan savunmaya ise hiç yardımcı olamayan orta alan için kara kara düşünen teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Cisse’nin yanında savunma özellikli bir oyuncu oynatmayı planlıyor. Dün öğle saatlerinde Münih’ten uçakla İstanbul’a dönen ve havada yaklaşık 2 saat boyunca menajer Sinan Engin’le takımın analizini yapan teknik direktör Ertuğraul Sağlam’ın, "Orta alandan şu an için hiç memnun değilim. Cisse, Delgado, Serdar Özkan, Tello ve Ekrem Dağ özel maçlarda yeteri kadar iyi değillerdi. Ne ofansa çıkabildiler ne geriye yardım edebildiler. Rakip her aldığı topta pozisyon buluyor. Cisse’nin yanında Uğur, Serdar Kurtuluş veya Sivok’u oynatmazsam çok gol yeriz" dediği öğrenildi. Futbolcuların sakatlanmamak için gerçek performanslarını göstermediklerini ve bunun kendisini yanıltabileceğini de kaydeden Sağlam’ın "Eğer zor gol yiyen bir takım olursak çok da zor maç kaybederiz. Çünkü iyi ofansif oyunculara sahip olduğumuz için gol atmakta sıkıntı yaşamayız" dediği belirtildi. Bu arada Sağlam’ın Fahri’nin gönderilmesinden de hoşnut olmadığı ve bu kararı yönetimin aldığı ileri sürüldü. Fahri’yi Konyaspor’a bonservisiyle veren Beşiktaş Yönetimi'nin, genç oyunculardan Rıza, Ergün ve Sezer'i kiralık göndereceği ifade edildi. Beşiktaş 2 günlük izinin ardından Cumartesi günü çalışmalara yeniden başlayacak. MARATON.COM.TR ÖZEL |
ha sunu bileydin tek on liberoyla olmaz bu is |
Vay vay Hocanın haberi yokmuş yönetim göndermiş fahriyi olur mu hiç öyle şey en saçma sapan işler bence ertuğrul yalan söylüyor bu konuda. |
ben inanıyorum adam kayseride nasıldı şimdi nasıl.bence çok müdahale ediyorlar teknik drektörlüğüne... |
hocanın fahriden haberi yokmuşşş.......süper bi yönetimm olağanüstü yöneticilik kimsenin kimseden haberi yok! |
avrupanın en buyuk takımlarına bakacak olursanız %90 ı çift onlibero oynuyor. biz neden tek onlibero oynuyoruz peki..cissenin yanında fahri oynamalıydı. ama sagolsun başkan bozdu işi... başkan kendini affettirmek istiyorsa ve taraftarı havaya sokmak istiyorsa cissenin yanına mehmet topuzu almalı..... |
hoca yeni anladı tek önlibero ile olmayacağını, geçen sene şampiyonluk niye gitti sanıyordun ?? baki g.zan stoper oynuo önünde sadece tek önlibero oynadığımız zamanlar oldu, bu şimdi söylenecek laf mı hoca senden de şüphe etmeye başladım |
adam gibi formasi icin takimi icin sahada ruhunu ortaya koyan furbolcu almadiniz ki lider yok balik absdan kokar hesabi bu senede yandik daha cok sac bas yolacagiz gibi |
Eheeey daha yeni yeni aklina geliyor. Elbette çift ön liberoyla oynamaliyiz, hemde acilen! |
arkadaslar bu beşiktaşran bir halt olmaz bu yönetim beşiktaşın başındayken. takımızın şampiyon olucağına inanmıyorum. bir kulup ancak bukadar kötü yönetilir. beşiktaşın parasını çarçur etti. yazık. beşiktaşı artık gazete saylarında bile okuyamıyoruz. beşiktaşı 2. sınıf bir takım yaptılar yazıkalr olsun. :( |
ertuğrul hocaya tam destek verilseydi şimdi daha iyi durumda olabilirdik |
Alıntı:
sinan enginle demirörenin kuklası olmuş çıkmış.kişiliksiz davranışlar içerisinde şu an. ona hiç mi hiç yakışmıyor şu anki konumu. |
Alıntı:
|
Alıntı:
yapacağı en doğru iş, istifa etmek olurdu. ve ertuğrul sağlam ile son kredilerini kullanan demirörenin de pimi çekilmiş olurdu. |
Alıntı:
|
Yukari tukursem biyi asagi tukursem sakal misali |
yönetim ne yaptığını kendisi bilmiyor ki zaten. hangi stadda oynayacağımızı bilmedikleri gibi, atakan kurt un bugünkü yazısında ifade ettiği: kimi gönderceklerini kendileri bile bilmediği gibi, hangi futbolcuyu alacaklarını bilmedikleri gibi : drpiç yok gordonu verelim deki gibi. bir planlama olmasını zaten gözden çıkardık, adamlar günlük bile değil anlık hareket ediyorlar. bunu basına da açık açık söylüyorlar: başkanın sağı solu belli olmaz; gece aklına eser sabah topuzu alır. neyle alıyor ya, kimin parasıyla alıyor... bu ve bunun gibi bir sürü düzensizlik ve daha bir sürü sorgulanacak şey.... demirören, bir çocuğun oyuncağıyla oynadığı gibi oynuyor beşiktaşla. bakalım ne zaman sıkılıp da bir kenara atacak. atsa bir an önce de; biz de kurtulsak, beşiktaş da kurtulsa. en önemlisi beşiktaş tarihi de içinde bulunduğu tehlikeden kurtulsa. |
Bu takimin OYUN LIDERI YOK.Orta saha BEYINSIZ.Bu yilda boyle kalirsak basari sansimiz rastlantilara kalabilir. Bunu bir turlu gormek istemiyorlar.Bulmak zor ama BEYINSIZ OLMAZ !!! |
son 2 sözcüğüün altına imzamı atarım. ama elimiz mahkum şu an onlara. |
Alıntı:
ne durumu ya durum ortada zaten yonetim işine karışıyorsan izin vermiceksin izin verıyorsan burda ne işin var bunu bilemiyor mu |
ah hoca ah bi Fahriyi yonetim gondermedi sen gonderdin oyun sistemine uygun değil diyen kim ya hoca bi oyle dıyorsun bi boyle diyorsun bu haber kesinlikle yalan hoca kameralar onunde soledi Fahri dusunmuyor diye bu haber kesinlikle yalan beyler inanmayınn fahriyi yonetim gondermişmiş |
İki senede bavullar dolusu para harcattın, hala memnun değilsin, öyle mi? N'olur Kayserispor'a dön..Lütfen. |
Evet kesinlikle çift önliberoo! Ya vv nasıl Fahri' yi yönetim yolluyor Hocaaaa!!Senin rızan olmadan o takımdan kim gidicek.Yönetim niye yollasın, adam giderse o adamdan daha iyi adam almak zorunda bunun içinde daha fazla para. |
Sezeri yollamamak lazım, Geçen sene Bank asyada oynadıysa bu sene bizim G. Gönülümüz olabilir. Öte yandan Uğurun da girmesiyle ortasaha hale yola konulabilir. |
Türkiye`de Saat: 01:11 . |