![]() |
Valla hicte sasirmdim bekliyordum acikcasi Colot un soyleri hosuma gitmiyor.. Baskan olursa yonetimi nasil olur bilemem tabiki |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yapmayın beyler,Koot gibi şarlatanlarmı bu klübü yönetecek.....Ben asıl Fiket Orman,Hasan Arat,Turgay Ciner,ZaferMutlu,gibilerine kızıyorum..Neredesiniz ;yönetimlerde en az iktidar kadar güçlü muhalefet olmalı ki iktidar muktedir olsun..Yoksa bu işler öyle Maksimovla,kalkavanla olacak iş değil.. |
Forza Nevzat Demir ! |
Konusmaya bile gerek yok. Celal Kolottan Besiktasa baskan olmaz. Kendi sovunu yapıyor sadece. Karetta abimizin dedigi gibi besiktasi yonetmeye layık cok onde gelen isimler var. Onların bu kadar sessiz kalmalarınada bir anlam veremiyorum. Bilmedigimiz kadar bir borc yuku var sanırım Besiktasımızın ustunde. Gercek besiktaslılar yonetime gelmeye pek istekli gorunmuyorlar. Celal Kolot gelirse soyluyorum sadece kendi sovu icin gelir. Bizde bu gunleri mumla ararız... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
mansimov ismi beni heyecanlandırıyor. |
Alıntı:
bencede kolot göreve gelirse vay halimize demirörenden iyimi olucak sanki ben güvenm,yorum bunların hiç birine |
Türkiye`de Saat: 12:28 . |