![]() |
Boş laflar bunlar |
ikisinede yazık oldu |
bence de bu oyuncuya haksızlık ediyorsunuz ibrahim toraman sütten çıkmış ak kasık gibi laflar ediyorsunuz . ben yurtta kalıyorum ve bizimde terlikle inmemiz yasak tabi tek sorun bu değil ama ben her zaman ibrahim üzülmezin arkasındayım barışmayan oyuncularla bizim işimiz yok sırf iyi oynuyo hırslı oynuyor bjk ruhu tasıyor diye toroman kalamaz üzülmezde en az onun kadar gerçek bjklidir hırslıdır |
"bedelini ödedim" ne demek ya, sizin yüzünüzden ortaya çıkan bu rezil durum BEŞİKTAŞ adını kirletti, herkes bizden kötü bahseder oldu. BEŞİKTAŞ isminin, onurunun, gururunun bedeli yüz elli bin dolar mı?? ayıp ya özrü kabahatinden beter, sizin gibi BEŞİKTAŞlı olmaz olsun |
Kavganın medayaya yansıyan bolumunden benim anladıgım kadarıyla deli toramanı cok sert bi sekilde uyarmıs. Kendi dusuncem aralarında baska boyutlu bir sorun vardı ve deli orda kıvılcımı atesledi. Toramanında yaptıgı hata ama deli baslatmıs herseyi. O bakımdan toraman kalsın diye gorus belirtmistim. Yani trafik kazalarında bile nasıl kusur oranı varsa, bu olaydada deli cok daha kusurlu bence. Peki birini affedip birini kovmak ikiyuzlulukse, az sucluyla cok sucluya aynı cezayı vermek daha buyuk ayıptır. Herkes hakettigi cezayı almalı. Sizde eminim baskalarının onunde cocuk gibi azarlansanız aynı tepkiyi verirdiniz! Bide o acıdan bakmak lazım!!! |
yurru deli anca gidersin.yeter bize cektirdiklerin.gerci besiktas sayesinde mali goturdun senden geriye bizim cektiklerimiz kaldi. |
Türkiye`de Saat: 08:14 . |