![]() |
Aydın'a engel Aydın'a engel Kartal'ın hocası, Trabzonspor'un çok istediği Aydın Karabulut'un ayrılmasına izin vermedi. TEKNİK direktör Ertuğrul Sağlam, geçen sezonun son haftalarında sık sık şans tanıdığı Aydın Karabulut'un Trabzonspor'a gitmesine onay vermedi. Bordo-mavili ekibin hocası Ersun Yanal'ın ısrarla istediği genç yıldıza ihtiyacı olduğunu vurgulayan Sağlam "Aydın, Beşiktaş'ın geleceğinde yeri olan bir futbolcu" sözleri ile bu transfere engel oldu. |
O kadar maçını izledim ama Aydın'ın oyunundan bir şey anlamadım. Sanırım göz doktoruna gitmem lazım... |
Alıntı:
çocuk direk potansiyelini belli etti tüm maçlarda,gerek ciğeriyle,gerek tekniğiyle,gerekse zekasıyla çok umut vadediyor bence. |
bende aydından umutluyum ama fazla iyi olursa hemen satılabilir bide bizim böyle bi yönetimimiz var!!!! |
onu da verseydiniz de tam olsaydı |
Alıntı:
evet haklısın sen en iyisi bi göz doktoruna görün... ::) bnm gözümde bişeyleri becerecek gibi http://img204.imageshack.us/img204/4323/dsc02833zq0.jpg |
Aydın böyle devam eder bozulmaz inşallah.!!! |
Aydın bu takımın en iyilerinden bence bir göz doktoruna görünmelisin:D |
göz doktor tercihini kullan lütfen. |
birşey becerecekse bu sene oynatılmalı. çünkü seneye gerek yönetimimiz gerekse bir kısım taraftarımız tarafından bitmiş oyuncu kategorisine girecek. malum İ. Akın ve Burağı 22-23 yaşlarında bitik diye yolladık. |
saçmalıkk.Aydın karabulutun öyle bir karakterde futbolcu olduğunu sanmıorm.Yalan haber bence |
Koçum benim Aydin. Alt yapidayken izliyordum bu çocugu, zaten Almanya'dan geldigini hemen belli ediyordu. Kendine iyi bakarsa daha ismini çoook duyariz. |
Alıntı:
|
Ben doktora giderim ama umarım Aydın sizleri yanıltmaz. Çünkü gözlük takarım düzelir ama ya siz kanser olursanız (Allah göstermesin) çaresi zor. :) Alıntı:
|
ertuğrul hoca sonunda birinin gitmesine engel olabilmiş |
Alıntı:
Tam tersine Aydın gibi seyir zevki olan bir futbolcu ; kanser olan onu seyredince iyileşir... |
Alıntı:
Benim tek korkum "boşa geçen 5 senenin ardından bu senenin de boşa geçebilme ihtimali". Yoksa Aydın oynamış oynamamış önemli değil! :) |
ayağını çok iyi kullanıyor gerek attığı paslar gerek şutları ve rakipten iyi sıyrılıyor müthiş bir oyuncu |
Aydın'ı göndermek büyük aptallık olurdu zaten...Kaç tane solak oyuncu yetişiyor Allahaşkına, adam gibi bir sol bek, sol açık yok Türkiye'de...Aydın'ın önü çok açık, bazıları gibi kendine yazık edeceğini de düşünmüyorum, Ertuğlul hocada yazık etmez ona...Bu sene iyi bir Aydın izleyeceğimizi düşünüyorum, ondan sonraki seneler ise Beşiktaş'ın en önemli oyuncularından biri olacaktır... |
dünyada solak sıkıntısı varken ve aydın gibi gelecek vaadeden bir oyuncu göndermek salaklıktır... Gerçi bizim yönetimimizin ne kadar akıllı olduğu tartışılır ama umarım böyle bir saçmalığa girmezler... |
ya her halttan trabzon çıkmıyomu uyuz oluyorum yaaahttp://www.besiktasforum.net/forum/i...cons/icon8.gif ohhh iii oldu yollamadılar aydını |
Alıntı:
|
ben ce aydın çokk teknik tello gibi preste yapıyo ilk 11 oynaması lazım |
aydin henuz degil ama bu sezon gecen sezona gore buyuk cikis bekliyorum ondan bence 2 sene sonra belkide 2010 dunya kupasinda sol kanadin degisilmezi olma kapasitesi goruyorum bu cocukta sahsim adina konusuyorum tabi |
aydın karabulut bjk nin temel taslarından biri olacak kapasitede bir oyuncu bence satılmamalı ama süper lig takımlarından birine kiralık verilebilir |
iyi oynuyor gitmesin lazım bize bu sene... |
Alıntı:
|
aydının oyunundan bişey anlamayan arkadaş bence futbol özürlü... |
demek ki ertuğrul hoca isteyince göndermeyebiliyomuş. |
ertugrul hocada ne de yıldızı parlar bilginiz var mı acaba nede parlicak haha ertugrul hoca varken hayata bu cocuk parlamaz |
fahri de öleydii.... |
Alıntı:
|
Aydın iyidir... |
Vall bende Aydın'dan umutluyum geçen sezon son maçlardakı gösterdiği çaba ve performansla takımı sırtlayan ısımlerden bırisıydı.. Trabzonspora gondermememizde ii olmuş... |
En iyisini yapmış o da gitse kim kalıcak ki... |
fahri'yi yollayasn bu zihniyet aydin'i da harcarsaa qersinii yazmak istemiormm :) tupcu akilli olsa biraz adam olucazda iste cip deil ki beyinn takcan akillansin |
Türkiye`de Saat: 10:29 . |