![]() |
Gökhan Zan yuvada kaldı ! http://image2.haber3.com/haber/144346.jpgBeşiktaş'ta uzun süredir gündemi meşgul eden Gökhan Zan konusu sonunda netliğe kavuştu. Beşiktaş milli futbolcusu Gökhan Zan ile yeniden anlaşmaya vardı. Bugün başkan Yıldırım Demirören ile görüşen Gökhan Zan yeniden yuva kaldı. Milli futbolcunun ne kadar ücret alacağı ise açıklanmadı. Detaylar az sonra.. |
umarım maç başı parası vermişlerdir ,açıklanmadığına göre ya fazla para verdiler istediği miktar kadar yada maç başı parası neden açıklamadılarsa |
iyice kabak tadı vermişti nihayet sonuçlandı zan meselesi umarım az bi miktar verilmiştir |
hayırlı olsun hadi bakalım yanına bi kişi daha bulsak daha iyi olcak :D |
Diğer konuya yazmıştım buraya da yazıyım: "Sonunda imzalamış yetenek küpü süper stoperimiz yuvada kalmış hayırlı olsun :frown: Yaw arkadaş böyle yeteneksiz adamlara harcadığımız paranın enerjinin yarısını Fahri gibi insanlara yönlendirebilsek varya bizi kimse tutamaz ama işte olmuyo millet de vizyon yok kusura bakmayın ama bence durum bu... Hadi Zan'la mutluluklar sevgili Beşiktaş geri dörtlüsü..." |
gemini arkadaşım fahri yetenekli ise bende maradonayım ...inşallah az para vermişlerdir maç başı cüzzi bir miktar vermişlerse o bile çok zana |
madem kaldı hayırlı olsun |
hayırlı olsun |
Benim gozumde sadece bir alternatiftir gokhan. Bu tur futbolculara guvenipte yola cıkılmaz. Yonetim iyi yaptı yabancı defansları alarak. Simdi isterse oynamasın!!! |
Gökhan Zan'da mutlu son Siyah-beyazlı yönetim ile milli futbolcu anlaşmaya vardı. Beşiktaş'ta sözleşmesi sona eren ve yeni sezonda takımda kalıp kalmayacağı belli olmayan milli futbolcu Gökhan Zan ile 3 yıllık anlaşmaya varıldı. Beşiktaş Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gökhan Zan ile yapılan görüşmeler sonunda anlaşmaya varıldığını ve milli futbolcunun takımla birlikte çalışmalara başlayıp, Avusturya'daki ikinci etap kampına katılacağını söyledi. Bu arada, Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'den İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderilen yazıda, ''Şirketimiz profesyonel futbolcularından sözleşme süresi dolan Gökhan Zan ile yeni sezon için görüşmelere başlanmıştır'' denildi. |
Türkiye`de Saat: 06:08 . |