![]() |
Oktay' a Karnaval Gibi Jübile... http://www.haber1903.com/img/haber/m...DERELİOĞLU.jpg OKTAY'A KARNAVAL GİBİ JÜBİLE... Beşiktaş'ın unutulmaz golcülerinden Oktay Derelioğlu 16 ağustosta yapacağı jübile maçına hazırlanıyor. Daha evvel Feyenoord ile anlaşan Derelioğlu jübilesinin eski takımı HAZAR LENKERAN ile olacağını açıkladı. Beşiktaş'lı İşadamı Mübariz Mansimov'un takımı Oktay'ı Jübilesinde yalnız bırakmadı. Maçtan sonra Serdar Ortaç ve Azeri sanatçı Reyhan'ın konseriyle devam edecek eğlenceler gece saat 02.00 ye kadar devam edecek. |
vefa göstermek lazım |
Kendine çok yazik etti Oktay, çok harika bir santrfor idi. |
oktay ve sergen kendisini harcayan 2 yıldız...acıyorum... |
Oktay daha iyi olabilirdi ama olmadı sağlık olsun iyi uğurlamak gerek. |
keske su an istanbulda olsamda maca gitsem |
gidecegiz kismet olursa |
unutulmayacak bir oyuncuydu... Eğer talihisz olaylar yaşamasaydı dünyanın sayılı golcülülerinden olurdu ama maalesef olmadı... Yine de seni unutmayacağız oktay.... |
oktay yeşil sahalarda iyi olabilir ama saha dışında yaptıklarını ne cabuk unuttunuz eşinin intahar etmesi sanırım ismi srdar idi oda arkadaşının olayı bunlar bir beşiktaşlıya yakışmayacak hareketlerdi |
İlhan Mansız'a jübile yapılana dek hiçbiri bana mutluluk vermeyecek. En çok hakedeni, en hakiki Beşiktaşlısı... |
belçikaya attığı gol hala hafızamda iyi golcüydü en azından jübilesini bizde yapıyor vefa gösterdi vefa göstermek gerek |
vefa borcumuzu ödemiş oluruz ama sergenede bundan daha güzel jübile yapmamız lazım. |
Hayırlısı olsun |
Kesinlikle Katılıyorum Ve ayrıca da Zatı muhterem hiç de profosyonel bir futbolcu olamadı BEŞİKTAŞ ta olamıyorsa zaten boştur . Jübile ticari olgudur bişey diyemiyorum . Ama Mansızın jübilesine giderim gerisi yalan olur kanımca . Ufak bir hatırlatma : Feyyaz UÇAR ( Jübilesi yapılmamıştır ) Beşiktaş'a geldiği ve genellikle yedek beklediği ilk 4 sezon haricinde 15 golün altına düşmedi. 1989-1990'da da 33 maçta 28 golle 1.Lig'in gol kralı oldu. Avrupa Kupaları'nda da 6 gole imza attı. Derbilere damgasını vuran ünlü forvet Galatasaray'a 18, Fenerbahçe'ye 16 gol atarak Hakkı Yeten ve Şeref Görkey'in ardından Beşiktaş'ta yetişen en büyük golcü olduğunu kanıtladı. Ayrıca Türkiye Kupası'nda da 17 golle tüm zamanlarda bu kupada en çok gol atan Beşiktaşlı unvanını elde etti. 4 Lig, 3 Kupa, 4 Cumhurbaşkanlığı Kupası, 1 Başbakanlık, 6 TSYD Kupası şampiyonluğu yaşayan Feyyaz 25 kez A, 3 kez Ümit ve 2 kez Genç Milli Takım formasını giydi[1]. 1994-1995 sezonunun başında kulübü ve Kulüp Başkanı Süleyman Seba ile bir çatışma yaşayan Feyyaz'ın Beşiktaş'la ilişiği kesildi. Feyyaz bu olaydan sonra Fenerbahçe'ye geçerek burada 1 yılı aşkın bir zaman futbol oynadıktan sonra Kuşadasıspor ve Antalyaspor'un formasını giydi ve 1997'de futbolculuk yaşamına nokta koydu. Daha önce 2005-2006 sezonunun 2. yarısından 2006-2007 sezonunun 10. haftasına kadar Lig A takımı Karşıyaka Spor Klubü'nü çalıştıran Feyyaz Uçar, şu an yine Lig A takımı olan Mardinspor'u çalıştırmaktadır. Formalarının değerini bilen emekçi futbolcularımız seviyoruz sizi Alıntı:
|
Vefa çok gerilerde kaldı galiba jübileler unutuldu |
bence çok geç kalınmış bir vaka daha önceden düşünlmesi gerekirdi |
Alıntı:
|
Ya $imdi jubilesi nerede olacak gece gece ben mi çözemedim kusura bakmayın,orada ba$ka bir isim yazıyorda.. |
ayin 15 geliyorum türkiyeme cok süper bi haber 16 maca osaman |
ertuğrul hoca gibi şifo mehmet gibi sergen gibi emeği çok geçen bir oyuncumuzdu hakkında hayırlısı olması dileğiyle güle güle... |
beşiktaşın formasını giyen en genç oyunculardan forma ve şort büyük geliyordu üstüne :) biriydi ayrıca avrupada beşiktaş forması ile en fazla gol atan oyuncu çok katkıları oldu beşiktaşa eşinin ölümünden sonra oldu ne olduysa yaptıkları ile kıyaslansa jübile yapacak hiç kimse yok neredeyse beşiktaşta |
yazık oldu bu futbolcuya |
Oktay Derelioğluna Jübile Yapılacak Oktay Derelioğlu'nun jübilesi Palmali'den Oktay Derelioğlu'nun jübile isteğine Beşiktaş kulübü ve Palmali Holding duyarsız kalmadı. Oktay'ı en iyi şekilde uğurlamak isteyen Beşiktaş ve Palmali, jübile için start verdi. Oktay ''Hayalim futbolu Beşiktaş'ta bırakmaktı, sağolsun Başkanımız Yıldırım Demirören ve Palmali Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mübariz Mansimov, benim bu hayalimi gerçekleştirmek için büyük destek verdiler, hepsine çok teşekkür ederim. Jübile için 16 Ağustos tarihinde karar kıldık, ligler başlamadan 1 hafta önce BJK İnönü Stadı'nda olacak. Azerbaycan'ın şampiyon ekibi Hazar Lenkeran ile oynayacağız. Bu maçın gelirinin büyük bir kısmını Türkiye Lösemili Çocuklar Vakfı'na diğer bölümünü de çeşitli yardım derneklerine bağışlayacağım'' dedi. |
İyi, güzel olur...Gelirinde Lösemililere bağışlanması güzel bir davranış, iyi bir organizasyon olur umarım... |
Oktaya yakısır. Attıgı gollerle bizlere cok buyuk sevincler yasattı. Yagmurlu havada psg ye attıgı goller unutulmaz!!! |
milli takimdaki golu unutulmaz hicbir zaman besiktasliydi o golu attigi zaman gerci baska bir takimda da oynasa o hep besiktasli oldugunu vurguladi, her yerde kalbi bjk icin atiyor ve hep oyle atacak |
vay be... |
uefa macı ertesinde olacagı için takımımız yedeklerle çıkar ve mac beklenilen ilgiyi görmez. |
oktay'ın katkıları çok fazla oldu, ben de psg maçındaki performasını unutmayacağım, yolu açık olsun |
çok güzel bir organizasyon ama tarih biraz sakat çünkü 14 de uefa maçımız var |
Tamam iste serici izleme fırsatı buluruz ne guzel. Resmi maclarda oynayamıcak nasıl olsa!!! |
oktay'a yakışır bu forma altında jübile yapmak ama zamanında kendi kaybetti çok konuşarak ve yanlışlar yaparak,kendi aklıyla hareket etmeyip başkalarının dediklerine uyarak takımdan ayrıldı ve sonra gezmediği,gitmediği takım kalmadı.. Neyse yine de Oktay'ı tekrar Beşiktaş'ımın forması altında gormek güzel olucak.. |
gule gule oktay... |
OKTAY DERELİOĞLU Beşiktaş ta sevdigim benim için en önemli abilerimden birisiydin ALLAH hayatını hayırlı ömrünü berektli kılsın İNŞALLAH yolun açık olsun abiiim :(:(:( ALLAH a emanetsin |
PALMALİ’ DEN OKTAY’ A UNUTULMAYACAK VEDA GECESİ PALMALİ’ DEN OKTAY’ A UNUTULMAYACAK VEDA GECESİ PALMALİ’ DEN OKTAY’ A UNUTULMAYACAK VEDA GECESİ Türk futbolunun emektarlarından Oktay Derelioğlu, siyah-beyazlı formayı 16 Ağustos’ ta son kez giyecek. Derelioğlu' nun jübile isteğine Beşiktaş Klübü ve Palmali Holding duyarsız kalmadı. Oktay' ı en iyi şekilde uğurlamak isteyen Beşiktaş ve Palmali, jübile için çalışmalarını sürdürüyor. 16 Ağustos 2008 tarihinde Beşiktaş İnönü Stadyumu’ nda Oktay için görkemli bir veda gecesi düzenlenecek. Türkiye radyolarının genç yıldızı Pal FM de bu organizasyonun basın sponsoru… Saat 20.00’ de Beşiktaş ile Azerbaycan Kupası Şampiyonu Hazar Lenkeran karşı karşıya gelecek. Maçın ardından Türkiye’ nin starları Gökhan Özen ve Demet Akalın ile Azerbaycan’ ın ünlü yıldızı Röya sahneye çıkacak. Organizasyonun biletleri BİLETİX’ den temin edilebilir. YER: BEŞİKTAŞ İNÖNÜ STADYUMU TARİH: 16 AĞUSTOS 2008 CUMARTESİ SAAT: 20.00 ORGANİZASYON: PALMALİ BASIN SPONSORU: PAL FM *Gecenin tanıtımı amacıyla basın mensuplarına 12 Ağustos 2008 Salı günü bir kokteyl verilecektir. Meslektaşlarımızı saat 12.00’ den itibaren Pal Club’ da ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Adres: Çalıkuşu Sok. Lavinya aralığı No: 6 1. Levent LCV: Nazan Arkat PALMEDİA 0 212 283 55 02 ( Davete katılacakların isimlerini, 10 Ağustos 2008 tarihine kadar bildirmeleri rica olunur. ) * Not: Haberle ilgili tüm ayrıntıları fotoğraf ve video görüntüleriyle www.palhaber.com’ dan alabilirsiniz. |
İlhan Sergen Pascal dururken Oktaya yapıyorlar ya yönetimi taktir etmek gerek. |
Rahmetli Cenk Koray bir TV programında ''Neden antremana gelmiyorsun diye sormus ve arkasından seni Besiktaş'ta görmek istiyoruz'' diye yorum yapmış fakat kendisi ''Abi artık o konu kapandı '' diye cevaplamıştı. Para için bizi satanı ben hiç istemem. Neden oynadığı diğer kluplerin birinde jubile yapmadı sorarım sizlere??????? |
16 AĞUSTOSTA PALMALİ’ DEN OKTAY’ A UNUTULMAYACAK VEDA GECESİ Türk futbolunun emektarlarından Oktay Derelioğlu, siyah-beyazlı formayı 16 Ağustos’ ta son kez giyecek. Derelioğlu' nun jübile isteğine Beşiktaş Klübü ve Palmali Holding duyarsız kalmadı. Oktay' ı en iyi şekilde uğurlamak isteyen Beşiktaş ve Palmali, jübile için çalışmalarını sürdürüyor. 16 Ağustos 2008 tarihinde Beşiktaş İnönü Stadyumu’ nda Oktay için görkemli bir veda gecesi düzenlenecek. Türkiye radyolarının genç yıldızı Pal FM de bu organizasyonun basın sponsoru… Saat 20.00’ de Beşiktaş ile Azerbaycan Kupası Şampiyonu Hazar Lenkeran karşı karşıya gelecek. Maçın ardından Türkiye’ nin starları Gökhan Özen ve Demet Akalın ile Azerbaycan’ ın ünlü yıldızı Röya sahneye çıkacak. Organizasyonun biletleri BİLETİX’ den temin edilebilir. YER: BEŞİKTAŞ İNÖNÜ STADYUMU TARİH: 16 AĞUSTOS 2008 CUMARTESİ SAAT: 20.00 ORGANİZASYON: PALMALİ BASIN SPONSORU: PAL FM |
16 AĞUSTOSTA PALMALİ’ DEN OKTAY’ A UNUTULMAYACAK VEDA GECESİ Türk futbolunun emektarlarından Oktay Derelioğlu, siyah-beyazlı formayı 16 Ağustos’ ta son kez giyecek. Derelioğlu' nun jübile isteğine Beşiktaş Klübü ve Palmali Holding duyarsız kalmadı. Oktay' ı en iyi şekilde uğurlamak isteyen Beşiktaş ve Palmali, jübile için çalışmalarını sürdürüyor. 16 Ağustos 2008 tarihinde Beşiktaş İnönü Stadyumu’ nda Oktay için görkemli bir veda gecesi düzenlenecek. Türkiye radyolarının genç yıldızı Pal FM de bu organizasyonun basın sponsoru… Saat 20.00’ de Beşiktaş ile Azerbaycan Kupası Şampiyonu Hazar Lenkeran karşı karşıya gelecek. Maçın ardından Türkiye’ nin starları Gökhan Özen ve Demet Akalın ile Azerbaycan’ ın ünlü yıldızı Röya sahneye çıkacak. Organizasyonun biletleri BİLETİX’ den temin edilebilir. YER: BEŞİKTAŞ İNÖNÜ STADYUMU TARİH: 16 AĞUSTOS 2008 CUMARTESİ SAAT: 20.00 ORGANİZASYON: PALMALİ BASIN SPONSORU: PAL FM |
tamam vefa çok özel ve güzel bir olay ama peki ötekiler yani:GÖKHAN KESKİN METİN TEKİN FEYYAZ UÇAR ALİ GÜLTİKEN RECEP ÇETİN SERGEN YALÇIN bunlar azmı terletti o KUTSAL formayı ve bu adamlar kulübü hep ön planda tuttu bu adamlar Oktay'dan dahamı azını verdi bu takıma!!!????.........bence herkes oturup 5 dakkika düşünsün haa Oktay yapılmasın demiyorum ama ona gelene kadar çok adam var bence.... |
Türkiye`de Saat: 03:46 . |