![]() |
Kaptanlar buluştu! http://www.fotomac.com.tr/2008/07/25...597DD6805b.jpg Yönetimin takımdan ayrı bir çalışma programı verdiği İbrahim'ler dün Ümraniye'de birlikte idman yaptı. Kaptanlar, çalışma öncesi tokalaştılar. BERABER ÇALIŞIYORLAR Siyah-beyazlı ekibin ilk Avusturya kampında kavga ettikleri için kadro dışı bırakılan ve satış listesine konulan kaptanlar, dün buluştu. Ümraniye'deki idman öncesi saha içinde tokalaşan Üzülmez ve Toraman, birlikte çalışmaya başladılar. KÜSKÜNLÜK KALMADI Genç Toraman, http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D konuyla ilgili olarak, "15 gündür Ümraniye'de çalışıyorum. Dün de İbrahim Üzülmez geldi ve birbirimizi görünce saha içinde tokalaştık. Ardından birlikte koştuk. Zaten küskünlüğümüz kalmamıştı" diye konuştu. |
Tokadı yiyince akıllandınız demek |
tamam buzlar erdi yavaş yavaş kadroya giricekler keratalar... bu korku onlara yeter :) |
özlemiştik bu görüntüleri |
ha şöyle akıllanın biraz, kendi çapınızla beşiktaş'ın çapını bir tutmanın sonuçlarını yaşayın biraz... |
Yönetim affetsin artık baska carenizde yok zaten |
hele $ükürrr:D:D:D |
OHHHHHH BEEEE Bence hemen kampa yollasınlar acil şekilde . Takımımıza gerekli oyuncular . Hadi Kartallarım hadi |
toraman daha lazım bize... |
barışmış olmaları iyi ve aldıkları cezalarda yeterli bence ... Artık takıma yeniden kazandırılmaları gerekiyor... |
ha şole yola gelsınler... |
oh be |
olacagı oydu artık takıma donerler ama kaptanlıgı gerı alamazlar hatta bu takımın kaptanı bıle olamazlar bundan sonra |
hele şükür yaa sonundaaa |
eee kaptanlar baristi simdi sira yönetim de yapsinlar bakalim bir babalik zamaninda cook yanlis yaptilar... |
Burunları sürtmüştür iyice, yönetim her türlü kararı verebilir, ne karar verirse versin saygı duymak lazım...Affedecekler gibi ama... |
cok sewindm yaw |
hah bak böyle olun |
niye barıştınız bi halt ettiniz bari geri vites yapmayın |
hayırlı olsun çok iyi yapmışlar:)..tebrik ediyoruz olgun ve akıllı kaptanlarımızı |
bence halen kızgınlar birbirlerine . kinler birbirlerine bu kin bu kadar kolay bir şekilde bitmez . inşallah yanlıştır dediklerimde ilk 11 e çıktıklarında takıma zarar vermezler |
çok şükür bir araya gelebildiler.işallah yönetim de affeder... eski kaptanlarımıza ihtiyacımız var. |
Alıntı:
|
Nihayet.... ;) |
Türkiye`de Saat: 23:35 . |