![]() |
Kavgacılar tokalaştı BEŞİKTAŞ’IN Avusturya kampında kavga ettikleri için kadro dışı kalan ve siyah-beyazlı yönetim tarafından satış listesine konulan İbrahim Toraman ile İbrahim Üzülmez ilk kez biraraya geldi. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde buluşan kavgacılar tokalaşarak barıştı. Barışmadan sonra konuşan Toraman, “Ben 15 gündür çalışıyordum. Dün İbrahim Üzülmez geldi ve birbirimizi görünce sahada tokalaştık. Benim zaten kendisine bir küskünlğüm yoktu” dedi. Öte yandan Beşiktaş Başkanı Demirören, yönetim toplantısında, kaptanlara affı tartışmaya bile açmadı, “Af gündeme gelmemeli” diye kestirip attı. http://www.fotospor.com/images_conte.../ma/c36292.jpg |
Affetsinler şu adamları ya.İbrahim Toraman gibi bir defansımız olmalı bence.İbrahim Üzülmez onca sene oynadı takımda,emektar kaptan.Hiç değilse bir jubile yapıp bıraksa. |
yeter artık affedılsınler |
sıra aftaa...:D:D |
bence de affedilmeliler...ikisi de çok iyi oyuncu... |
simdi sira yönetimde yapsinlar bir babalik bakalim |
kesinlikle affedilmeliler gerçek bjklı olduklarına inanıyorum çünkü... |
Alıntı:
|
AF AF AF |
keşke hiç kavga etmeselerdi karakartallara yakışmıyor ... |
ibrahim toraman gibi bir futbolcunun satış listesini konmasını bırakın kadro dışı kalması bile yanlış onun gibi bir defans oyuncusu TÜRKİYEDE yokkk üzülmez kaptanda bu sene iyi bit yedek olur seneyede jübileyle beşiktaşa futbolcu olarak hizmetini sonlandırır. TORAMAN |
Alıntı:
affetmek büyüklüktür ! eğer büyükseniz afedeceksiniz değilseniz göreceğiz zaten ! |
IBRAHIM TORAMAN KALMALI BENCE IBRAHIM ÜZÜLMEZ FARKETMEZ |
Artık bir neticeye bağlanmalı... gönlümüz affedilmelerinden yana. |
kazım kanatın bu konuyla ilgili yorumu... Beşiktaş Başkanı, Beşiktaşlıların babasıdır. O baba ki, asla evlatlarını kapının önüne koymaz. 01 / 08 / 2008 10:17 Kazım Kanat-Sabah Çocukları affet baba Beşiktaş Başkanı, Beşiktaşlıların babasıdır. O baba ki, asla evlatlarını kapının önüne koymaz. Hele ele güne karşı asla küçük düşürmez. O evlatlar, Beşiktaş'a ihanet etmedilerse asla! Bu noktada Beşiktaş Başkanı Sayın Yıldırım Demirören'e saygıyla arz ediyorum: Üzülmez ve Toraman'ı cezalandır ama asla kovma. (Kovarsan Beşiktaş cezalandırılmış olur. Dikkat!) Sayın Başkan Demirören, size yakın tarihten bir örnek vereyim. Gordon Milne, Beşiktaş'ın gençlik yüzü Metin Tekin'i sezon başı kampına götürmedi. Nedeni çok basit ve çocukçaydı. Metin Tekin yönetici Tevfik Yamantürk'ü görünce şöyle bir toparlanmamış. Tüm suçu buydu. Bana sorarsanız Metin Tekin çok büyük bir cezayı hak etmişti. Sayın Başkan Demirören, o dönemin başkanı Sayın Süleyman Seba, senin bugün yaptığını yapmadı. Hoşgörü içinde sorunu çözdü. Peki ne oldu? Seba, Beşiktaşlıların babası, Metin Tekin de Beşiktaş'ın sembolü oldu. (Böylece Beşiktaş cezalandırılmadı. Dikkat!) Sayın Demirören, lütfen Üzülmez ile Toraman'ı affet. Bu çocuklar disiplin suçu işlediler ama Beşiktaş'a ihanet etmediler. Sayın Başkan Demirören; tamam kavgaları çocukçaydı. Ne olur; sen de çocukla çocuk olma. Bir baba, bir başkan gibi ol. Diyorum ki affet; kavgalarını çocukluklarına ver. |
yaa seve seve ya seve seve affedeceksin sayın başkan beşiktaşlılık damarlarında varsa seviyorsan bu iki futbolcuyu affedeceksin ve bu kulübü bırakıp gideceksin yeter artı kbu yaptıkların !! gerçi sen sayın Süleyman Seba kadar olamazsın senden olumlu birşey beklemek hata olur |
bu yönetim de sıktı artık ya affedin bitsin bu iş |
yeter artık süre doluyor af gelmeli |
ya herkesin 2. bi şans hakkı vrdır |
ıbrahımlerı takımdan gonderme luksumuz YOKKKK |
Türkiye`de Saat: 13:36 . |