![]() |
buna benzer bi yorum bende yapmıştım hatta ben 2 si değil 3 ü gider demiştim :) ilk yarı bitmeden demirören ertuğrul ve sinan yolcu |
işte beşiktaşın özeti doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar duygusal değil gerçekleri yazmış. |
altına imza atılacak bir yazı olmuş.... |
yapılan transferler ve teknik açıdan hiç mi yorumda bulunamaz bir insan ya. eleştirdiği yönetim, bundan önceki şampiyon olur dediği yönetimle aynı, bir andamı yönetilemiyor oldu bu takım??bun alternatifsiz bir kadroymuş bu yıl , alınan oyuncuları izleyipdemi söyledi acaba bu lafı. çok merak ediyorum .Açıkcası birde Kazım Kanat'ın beşiktaslılığı konusunda çok şüpheliyim sevenlerin yada güvenenlerin yorumlarınada sonsuz saygı duyuyorum.. |
sen ve senin gibiler giderse bu klüp kurtulacak kazım kanat.yeter artık bjk nin üstünden geçindiğiniz.defolunnnnnnnnnnnnnnnn |
tabiki doğru söylüyor bu sene zaten ümitli değildim kanatta aynı şeyi düşünüyor bu transferlerle şampiyonuz demek biraz fazla iyimserlik demektir demiören çekip gitmedikçe bize şampiyonluk yok ! |
besiktasim senin gibi orumcek beyinli yazarlarla 1 adim ileri gidemez saga sola sinana ertugrula laf soyleyeceginize besiktas medyasi olarak once kendinize ceki duzen verin adam olun adam gibi olun ondan sonra saga sola bok atarsiniz |
kazım kanat'ın yorumlarını ciddiye alınacak düzeyde bulmuyorum, bazı kesimlere ii görünmek için çok popüler ve genel yorumlar yapıyor |
vallah katilmamak elde degill... |
üzücü ama doru maalesef.bu sene şampiyon olmazsak taraftar döve döve indirir üçünü |
Türkiye`de Saat: 19:42 . |