![]() |
bjk tv maçı nezman yayınlar (banttan) bilen warmı |
allahin yardimiyla, anlimizin teriyle, besiktasli serefimizle , hakemlerden destek almadan, sampiyon olacagiz. :) inönü hep dolmasi gerek arkadaslar. |
maça 7 yabancıyla başladık bu kadroyla ligde oynamanın mümkünatı yok bildiğiniz gibi kaldı ki maçı izledim evet Beşiktaş geçen sezona göre daha derli toplu en azından daha çok pas yapıyo kanatlara adam kaçırıyor geçen seneye ekstra olarak fakat yediğimiz gol duran toptan ve yine düşündürücü.Bana kalırsa zapo kesinlikle bi zago değil bunu çok yürekten söylüyorum tarzları bile benzemiyo. Zago çok iyi oyun kurabilen bi defans oyuncusuydu kıyaslamak yerinde olmaz zaten çıkan yazılar için konuşuyorum bunu.Haricinde Aydın ve Holosko çok iyidilerbi pozisyonda dikkatimi çekti holosko bir gol kaçırdı kornere gitti top dönen kornerden sora kontra atak yedik ve gol pozisyonunu engelleyen defansa kadar 90 metre koşan Holoskoydu yine. Delgadoda pek bi değişiklik yok fakat incemanla çok iyi anlaşıyolar gerçi bunu spikerde çok tekrarladı çalıntı gibi oldu ama hakkaten öyle işin özü şuki tello geçen sezonki performansını tutturursa ve cisse birazcık daha etkili oynarsa bu sene ligde iyi bi takım görüntüsü sergileriz geçen seneki gibi son dakikalarda gelen gollerle değil net skorlarla maç kazanırız görüntüsü veriyor. |
vay be biz neymişiz . |
wala ona güvenimiz sonsuz şampiyonuz şampiyon:) |
macın ozet goruntulerını ızleyebılecekmıyız |
şimdi belli oldu takım hazır mı değil mi die kesinlikle hazır lige bi de öbür maçlarıda yenersek kimse çıkamaz |
tü tü tü ma$allah...nazar değmesin...:D:D:D umarım ligde de böle devam ederiz..... |
Alıntı:
kardeş yarın yada pazartesi gece saat 2-3 verebilir ama emın deilim |
Güzel bir futbol umutlandım sahsen böyle oynuyalım ligde süper oluruz |
Türkiye`de Saat: 23:21 . |