![]() |
Şampiyonluk sözü http://www.fotomac.com.tr/2008/07/27...6A63C795Eb.jpg Schalke maçını tribünden izleyen başkan Yıldırım Demirören, taraftarlara şampiyonluk sözü verdi. Maç sonrası etrafını çeviren gurbetçilerin, "Başkanım şampiyonluk ne zaman?" sorusuna, "Bu sene olacağız" yanıtını veren başkan Demirören; "Ama bunun için iyi kadro lazım" denmesi üzerine de "Kadromuz çok iyi" yorumunu yaptı. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
walla ben demirörenin hiçbir dediğine inanmıyorumm isterse ligin bitmesine 1 hafta kalsın sampiyon olalalım ama o cıkıpta şampıyon olsun yıne ınanmam o kadar söz verdi we yapamadıkı ınanmak gelmiyo içimden |
ben demirörene deil takıma inanıyorum |
Her sene aynı söz ama şampiyonluk falan gelmiyor.Umarım bu sene şampiyon oluruz. |
bende bu seneden çok umutluyum. |
Şeytanın bacağını bu sene kırcaz inş.. İnanın rakipler bizden kuvvetli değil.. Bence en oturaklı kadro bizde.. |
bende bu sene umutluyum zaten baskaninda baska secenegi yok bu yil sampiyon olduk olduk olamadik baskanin secimi beklemeden ve arkasina bakmadan cekip gitmesi lazim... |
şampiyonlukta en büyük favoriyiz... |
arkadaşlar herşeye rağmen hep destewk tam destek |
Demirören in bi dediği doğru çıkmaz.. Umarım bu doğrudur... |
Bizim forvet hattımız digerlerinde yok. (holosko,nobre,bobo,delgado). Yeterki defansif anlamda cok sacma hatalarla goller yemiyelim gecen senelerde oldugu gibi. Gerisi gelicek. İcimden bir ses bana bu yıl holoskonun yılı olucak diyor. Holosko kral, kartal sampiyon, demirorende cumhurbaskanı olucak insallah :) |
demirörene göre her sene şampiyonuz pişkin herif |
İnş..... |
Bu kadar cabuk havaya girmemek lazim defansimiz daha iyi degil |
Defans iyi iyi. En cok elestiren bendim ama son mac cok guzel ısık oldu. kurtulus sagda, tello solda, gobektede zapo-zan olursa saglam olur. zan sacmalarsa sivokta doldurur orayı. Yalnız seric transferi cok gereksiz oldu. Tello sol bek oynucaksa neden seric alındı??? sericin yerine orta sahaya yabancı bir alternatif alınabilirdi...O zaman 10 numara olucaktı takım!! |
inşallah..... |
inş başkan inş herkesin dileği öle inş bu sefer olucas |
Türkiye`de Saat: 21:08 . |