![]() |
İlk yarı İnönü'de İlk yarı İnönü'de Beşiktaş'ın, 2008-09 sezonunun ilk yarısındaki maçlarını İnönü Stadı'nda oynaması kesinleşti. Yönetimin; taraftarların kombine biletlere ilgi göstermemesi nedeniyle, en azından sezonun ilk yarısındaki maçları İnönü'de oynama kararı aldığı öğrenildi. |
yaaa evimizde derbi oynayamiyacakmiyiz üff |
yönetim değişicek başka yolu yoq kombine bilet satılmadıysa bu yönetimin suçu taraftarın deil... |
böyle beceriksiz bir yönetim beşiktaş tarihinde yok ya.... Kene gibi yapıştılar gitmiyorlarda... |
derbiler hep diişarda :S:( |
3 macda disarida 3 13 16 inci haftalar ikinci yarida artik evimizdemi yoksa olimpiyatami belli degil |
böyle olacağı belliydi:S |
İlk yarı degil tum sezon inonude oynanıcak. Su an divanın tepkisini cekmemek icin ilk yarı diyorlar. Besiktas basa bas girerse 2.yarıya, cıkıp acıklama yapıcaklar bu sene bizim icin cok onemli 2. yarıdaki maclarıda inonude oynucaz diye. Tersi bir durum olup allah korusun ligde geri dusersek yonetim stadı koz olarak kullanıcak. 2. yarı baslamadan stad calısmaları baslıcak ve tarafatara basarısızlık yine unutturulmaya calısılıcak. Olay bu kadar acık!!! |
iyice işin cıvkı çıktı |
olacaksa son 5-6 hafta olimpiyata tasinabiliriz hem derbilerde 80 bin kisi ile oynariz hemde havalar sicak olur olmazsa inonude kutlariz sampiyonlugu |
Türkiye`de Saat: 23:25 . |