![]() |
mutluluk üçgeni (uğur cisse delgado) Beşiktaşın hocası Sağlam, Cisse-Uğur-Delgado üçlüsünden çok memnun kaldı. Cisse ile konuşan Ertuğrul hoca, �Arkana bakmadan ileri çık. Uğur bu boşluğunu doldurur� diye de uyardı Beşiktaş, Schalke 04’ü 2-1yendiğine değil, umut veren futbola seviniyor. Lig öncesinde ciddi rakiplerle kendini sınama fırsatı bulan siyah-beyazlılarda futbolcuların performansının yanında, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın da taktik anlamda takdir görmesi, Beşiktaşlılar’ı umutlandırdı. Sağlam’ın, Schalke maçında, orta alanda denediği Cisse - Uğur-Delgado üçgeninden bu sezon için çok ümitli olduğu ifade edildi. Oyunda kaldığı kısa sürede futbolu ve attığı ara paslarıyla göz dolduran Delgado’nun yanı sıra Uğur ve Cisse’nin hem defansif, hem ofansif olarak dikkat çekmesi, Kartal’ın kurmaylarını çok rahatlattı. Ertuğrul hocanın, dörtlü defansın önünde Cisse ve Uğur, bu iki oyuncunun önünde ise Delgado’yu görevlendirip ortada üçgen kurmayı planladığı öğrenildi. ‘İçin rahat olsun’ Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam da dün sabahki idman sonrası Cisse ile yaptığı görüşmede, “Performansından çok memnunum. Ama lig öncesi sana bazı uyarılarda da bulunmak isitiyorum. Hücuma çıktığın zaman arkana bakma. İçin rahat olsun. Çünkü senin arkada bıraktığı boşluğu dolduracak arkadaşların var. Uğur ile sen sürekli olarak birbirinizi tamamlayacaksınız” diye konuştu. |
cisse hedef karşı kale arkanada bakma ileri:D:D |
cisse bu sene hücumdada çok etkili olacak!!! bu arada başlık süper!!!!!MUTLULUK ÜÇGENİ:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin: |
kesinlikle iyi olacak ... Ve iyi bir başlıkda olmuş dedikleri gibi :D |
bu üçgen benimde hoşuma gitti uğurun oynamasıyla cisse daha cesaretli ve üretken olacaktır delgadoyada yardım edecektir |
Allahım ilk defa ertugrul saglam dogru bir is yaptı |
aynı olayı geçen yılda yapma fırsatı varken kendi kendilerine sorun ürettiler mesela uğurun yerine o bölgede fahri de vardı birde takastan önce o bölgenin en iyi adamı koray'dı ama işte bizler durduk yerde kendimize iş çıkarmaz isek zaten bize rakip yok... |
Herkes Cisse ileri çıktığında Uğur kapatır diyor amma.... Uğur ligimizin ofansta da en etkili oyuncularından olup,onun milimetrik asistleri ile V.Manisa haftalarca lider kaldı.... |
Schalke maçının golleri? Yaa Schalke maçının gollerinikaydeden vaarmıı.. |
Alıntı:
|
gerçekten muhteşemdi bu futbolu çok özledik uğur inceman la çok iyi yerlere gelicez güzel günler görücez çocuklar |
oalydaki mantık göbeğin sürekli dolu olması ve rakip ataklarda derin boşluklar oluşmaması, modern futbolda en doğru işleyiş çift ön liberolu sitemdir, uğur iceman bu bakımdan en iyi transferimiz oldu şüphesiz, umarım bu sistemden geri adım atılmaz... |
başlığa bayıldımm:D:D:D |
Ben dememişmiydiim ?...... |
:):) |
bence uğur cisseden daha fazla ileri çıkması lazım |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
uğur ve delgadodan bende memnun kaldım bu gün izlediğimde tüm maçın tekrarını. |
Uğur beni şaşırttı. Çok daha iyi olur umarım... |
ii olur umarımmm |
bu arada başlık süperrr bencede:D:D |
Gerçekten çok iyiydiler, pas alışverişlerini çok beğendim, iyi anlaşıyorlar, daha ilk maçı olmasına rağmen Uğur çabuk ısınmış partnerlerine, umarım devamı gelir, bu şekilde oynarsak geleceğinide düşünüyorum zaten... |
uqur takımınn aradıqı defansif orta saha cisse ve delqado'yla uyumu we özellikle de pas oranının yuksek olması cok mutlu edici ee adı ustunde mutluluk ucqenii xD |
başlık cuk oturmuş,inşallah bu üçgen mutluluğumuz olur... |
Allah mutluluğumuzu bozmasın.zaten uğur ve zapo yeni transferler arasında en beğendiklerim.bu ikisinden çok yararlanıcaz. |
Bunu gormek icin gecen seneyi cope attık. Yinede olsun. Sonucta dogruyu buldu ertugrul hoca. Umarım yine bu sistemi bozup macera aramaz. Bu sekilde oynarsak sampiyonlugun 1 numaralı adayı biziz!! Aklın yolu birdir!!! |
durmak yok yola devam ozaman |
Alıntı:
|
ugurun kalitesinden suphem yok cok iyi oyuncu |
uğur la delgado çok iyi anlaştılar inşallah böyle devam ederler...uğur un bu takıma çok katkı yapacağı kesin hem ofans hem de defans anlamında...ayrıca zapo yu da çok beğendim tam bir mücadele adamı ama sivok şuanda sıradan görünüyo...inşallah delgadoda da bi saktlık olmaz adamın alternatifi yok serdar oynicak onunyerine ama ne kadar doldurabilir bilinmez...ŞAMPİYON BEŞİKTAŞŞŞ |
Ugur cok iyi oynadı son mac manisadaykende iyi oynuyodu istikrarlı inş iş yapıcak |
Türkiye`de Saat: 06:07 . |