![]() |
Sol bek oynarım Schalke maçında defansın solunda görev yapan Tello, "Lizbon'da da bu mevkide oynadım, sorun olmaz" dedi. Beşiktaş'ın Şilili yıldızı Rodrigo Tello, yeni sezonda savunmanın solunda görev yapabileceğini söyledi. Son oynanan Schalke 04 hazırlık maçında defansın solunda ter döken Tello, "Futbola orta sahanın solunda başladım. Ama Sporting Lizbon'da uzun süre savunmanın solunda forma giydim. Yabancı olduğum bir mevki değil. Benim için sorun yok. Hocam nerede http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dgörev verirse, çıkar işimi en iyi şekilde yaparım" dedi. |
Tello oynar oynamasınada, beni anlam vermedigim bir konu var. Bu mevki icin koskoca dunya futbol pazarından gidip elimizle futbolcu seciyoruz(seric), ve daha sezon baslamadan bu oyuncudan umidimizi kesmek zorunda kalıyoruz. Nasıl bir transfer anlayısıdır bu anlamadım. Sinan engin cıkıp acıklama yapıyor bu futbolcu italyada 4 senede 4 ayrı takımda oynadı kaliteli futbolcu diye. Bir kere kendi soyledigi herseyi acıklıyor. Soylendigi gibi kalite bir futbolcu olsa niye her sene ayrı kulupte forma giysin??? Yazık verilen paralara!!! |
Bencede solda tello ileride aydın oynamalı bu sene aydından çok büyük beklentilerim var umarım yüzümüzü kara çıkarmaz.. |
Türkiye`de Saat: 09:10 . |