![]() |
kombinelerden haber varmi ? aciklandiktan sonra maclar inönüde diye saldirilmis kombine kartlarina kactane satildi aktüel bilen varmi |
Bir bilgim yok :( |
Umarım kapalı bo$ kalmaz. |
benimde haberim yok ama fazla satılacağını sanmıyorum:S |
bjk tv de artmıs dıolardı ama bılemıcem |
10.000 satılsın öpüp başına koysun yönetim diğer takımlar sattılar 25.000 vs . . . biz hala 1600 1700 lerde hadi yönetim orta sahaya bari bi tane yıldız alda kombine satsın . . . |
|
Alıntı:
|
çarşı olmazsa kombine biletler elde kalırdemiştim kaldı istifa demir ören... benim kuzen 3 tane aldı en son geçen sene bulamamıştı bu wakitler gördünüzmü hali geçen sene bu aralar biletler satılmıştı... |
bir yönetici diyor bu sene inönüdeyiz,diğer bir yönetici diyor,yok öyle bir işte kombine satmak için söylüyorlar.Nasıl iş bu ben anlamadım |
gecenlerde bir yönetici maclarimiz inönude dedi ondan sonra biraz ilerleme oldu ama asil is carsi olmayinca olmuyor bu isler |
Kombinelerde fazla ilerleme yok bakmayın siz bjk tv ye saldırmış filan diyolara ma yok ole bişi sadece satış pazarlaması bu herkes elini cabuk tutsun kalmicak misali kombine artışı en fazla 1850 civarı şu anda . bunlardan 1150 si numaralıdana lınmış |
Türkiye`de Saat: 06:21 . |