![]() |
İbrahim Kaş golle başladı http://www.internetspor.com/images/news/17872.jpg İbrahim Kaş golle başladı Beşiktaş'tan İspanya'nın Getafe takımına transfer olan İbrahim Kaş, ilk maçında gol attı. Sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren İspanyol ekibinin Segoviana ile oynadığı ve 5-0 kazandığı mücadelede genç defans oyuncusu 88. dakikada kafayla takımının beşinci golünü kaydetti. Bu karşılaşmada 26 oyuncuyu sahaya süren Getafe Teknik Direktörü Victor Munoz, maçın ardından, "İbrahim Kaş ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu gösterdi. Onun bu sezonun en isabetli transferlerden biri olduğunu tüm İspanya görecek. Savunmada göstereceği performansın yanısıra hücumda da yan toplarda atacağı sürpriz gollerle..." şeklinde konuştu. |
Helal olsun gururumuzsun... |
umarım ba$arısı daim olur.... |
:) teşekkür ederiz... umarım devamı gelir |
başarılarının devamını diliyoruz:) |
helal olsun i.kas;) |
helal olsun ama onun gibi bir oyuncumuzu kaybettiğimiz için çok üzülüyorum nihat 2 olacak bunu herkez biliyor.:banghead: |
inşallah başarılı olur ve daha büyük takımlarda oynama şansına erişir.... |
İbrahim kası cok kolay kacırdık elimizden. 35 lik Uzulmez donsun diye kampanyalar yapıyoruz.Ama henuz daha gencecik olan ve gelecegi cok parlak, tas gibi bir defansı kacırmamıza kimse bir tepki vermiyor. Ben anlam veremiyorum bu duruma!! |
hadi bakalım ibrahim Allah yolunu açık etsin |
Sinan engin utansın. |
Helal olsun. |
bazı forum sitelerinde (o zaman besiktasforumla tanışmamıştım) i.kaş oynadığı maçlarda yerden yere vurulan baki bile ondan iyi denilen bi adamdı şimdi aynı forum sitelerinde aynı adamlar nasıl elimizden kaçırdık yuh bize nası yönetim demeye başladılar.yani demek istediğim oyuncuları eleştirirken sadece kötü yönlerini abartarak değil iyi yönlerini öne çıkarıp desteklemek gerek.diğer takım taraftarları en tırt oyuncusunu yere göğe sığdıramıyor biz genç yeteneklerimizi yern dibine sokup takımdan gidince vah tüh diyoruz yazıkkk!!!! |
başarının dewamını dilioruz. . :) |
helal olsun ibrahimimize gururumuzsun... |
başarılarının devamı dilerim |
her zaman sölüyorum ve hep sölicem.İbrahim Kaş yollanmamalıydı..o beşiktaşta bir yıldız olabilirdi |
şimdi fikirlerini yorumlarını çok sevdiğim sevgili vedat okyara şunu sormak istiyorum.tv8 deki proğramda ibrahim kaş sakar bir futbolcu bu adam 20 yıl daha futbol oynasa hiç değişmez aynı kalır demişti.demkki biraz bekleyip sabır göstermek gerekmiş.o yüzden bu sitedeki tüm arkadaşlara sölüyorum.hiç bir zaman medyanın gazına gelipte futbolcularımızı acımasızca eleştirmeyelim.çünkü onlar bjk nin evlatları |
Alıntı:
|
ya keşke sevimsiz bi şekilde ayrılmasaydı ama madem ayrıldı ve başarı yakalamaya bir adım atmış helal olsun inş başarılı olur başarılarının devamı dileri ibrahim kaş :) |
daha cok gencken verdık :( amam basarılarının devamını diliyorumm |
Helal olsun dahada başarılı olucak işallah. |
başarılarının devamını dilerimmhttp://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon12.gif ya bu arada takımda ibrahim kalmadı yaahttp://www.besiktasforum.net/forum/i...cons/icon9.gif |
insallah dha buyuk kuluplere transfer olursun insallah :D:D |
bu adamla ilgili haber koymayın ya paragoz insanların isimi bile gecmemesi lazım uzasın gitsin bidaha da uramasın bize |
Ortada bir gercek varki yoneticilik ancak zeki insanların isi. Su anki futbol piyasaında 2-3 altın prensip var. Bunları uygulayan kulupler uzun vadede ayakta kalıcak. Birincisi futbolcu transferlerinde genellikle bonservissiz isimlere yonelmek. İkinciside kendi elindeki futbolcuların bonservis bedelsiz bi sekilde takımdan uzaklasmalarının onune gecmek! Cunku arık sozlesmesi biten futbolcu serbest kalıyor ve bonservis ortadan kalkıyor. İbrahim kas gibi genc ve gelecegi parlak bir genci cok kolay elimizden kacırdık. Ustune herhangi bir maddi getiriside olmadı. İste bu olay kotu yoneticilige bir ornektir!!! |
Türkiye`de Saat: 22:51 . |