![]() |
Beşiktaş'ta güldüren açıklamalar http://www.ensonhaber.com/images/news/75801.jpg Önceki gün asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu'nun Anadolu Ajansi'na verdiği "Bu sezon maçlarımızı kesin olarak İnönü Stadı'nda oynayacağız. Hedef ligi şampiyon olarak İnönü'de bitirmek. Bu nedenle taraftarlarımız kombine alsın. Ligi sonlandırdığımız anda, stadı inşaatın kazmasını vurmak için hazır hale getireceğiz" demecine, diğer asbaşkan Levent Erdoğan'dan jet hızıyla yalanlama (!) geldi. Erdoğan, "İzin çıkarsa stadı hemen yıkmaya başlayacağız. Yönetimdeki arkadaşlarımız kombine satmak için böyle söylüyorlar" dedi. BOBO VE TEKKE POLEMİĞİ Aynı Levent Erdoğan 28 Temmuz'da da Radyospor'a "Bobo'yu her an satabiliriz. Fatih Tekke'nin de aralarında bulunduğu bazı futbolcularla irtibat halindeyiz" şeklinde konuşmuş ancak açıklamadan bir gün sonra Beşiktaş'ın resmi internet sitesinde şu ifadeler kullanılmıştı: "Fatih Tekke hiçbir zaman kulübümüzün transfer gündeminde olmamıştır." Sabah bu haberlere gulesim cok geliyorr:deal: |
inönü de olması çok ii olur ama bence de kombine satmak için sölüyolar |
Beşiktaş bu adamlar tarafından yönetiliyor , yazıklar olsun. Suç bunlarda değil ,Suç Koskoca Seba'yı devirmek için elinden geleni yapan, karşısında aday olan ama Beşiktaş'ın şu rezil yönetim tarafından hergeçen gün geriye götürülmesine seyirci kalan İhsan Kalkavan , Ahmet Hamoğlu , Nevzat Demir gibi sözde camianın ağır toplarındadır. |
milleti bize güldürmeye devam edin aptal adamlar, inş. siz de bir gün gülünecek hallere düşersiniz !!! |
Bu takımdan nasıl başarı beklenır sorarım size |
gerçekten gülünecek bir durumdayız,iki yönetim kurulu üyesi birbirini yalanlıyor,olacak iş mi bu |
evet yaa ne yaptıklarını kendileride bilmiyo |
bunlarda büyük bir kulupte yöneticilik yapıyolar işte . bunlar kalacaksa . böyle gelmiş böyle böyle geçer dünyaaa . . . |
:D AGLANACAK HALİMİZE GÜLÜORUZ:D BELLİ OLMAZ BELKİ NO CAMP TA OYNARIZ :P ETOO YUDA ALIRIK :P:D |
Yönetim takımı rezil de eder vezir de rezillik zamanlarımızın hat safhası artık. |
Türkiye`de Saat: 14:09 . |