![]() |
Demirören'den özür diledi İbrahim Toraman, Yıldırım Demirören ile görüşerek, yaşanan kavgadan dolayı özür diledi. Beşiktaş'ta takım arkadaşı İbrahim Üzülmez ile Avusturya kampında yaşadığı kavganın ardından kadro dışı bırakılan ve satış listesine konulan İbrahim Toraman, bugün kulüp başkanı Yıldırım Demirören ile görüşerek, olaydan dolayı özür diledi. İbrahim Toraman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaşanan olaydan sonra başkan Yıldırım Demirören ile bir araya gelemediğini ifade ederek, ''Bugün kısa bir görüşmemiz oldu. Olaydan dolayı üzgün olduğumu belirttim, özür diledim. Başkanımız bana olumlu veya olumsuz bir şey söylemedi'' dedi. Beşiktaş'tan ayrılmayı istemediğini belirten deneyimli futbolcu, ''Olmaması gereken, üzücü bir olay yaşandı. Bundan dolayı çok üzgünüm. Böyle bir olay yüzünden Beşiktaş'tan ayrılmak istemiyorum. Burası benim yuvam ve burada kalmak istiyorum'' diye konuştu. Menajerinin, İspanya'nın Osasuna kulübünden bir transfer teklifi geldiği yönünde kendisini bilgilendirdiğini kaydeden İbrahim, ''Ben Beşiktaş'ta kalmaktan yanayım'' dedi. Bu arada, İbrahim Toraman'ın yarın BJK Nevzat Demir Tesisleri Basın Merkezi'nde konuyla ilgili basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor. |
hadi hayırlısı yavaş yavaş toramanı affediyorlar |
Alıntı:
|
devamı gelirde affedilir in$allah... |
bu 2 kişinin böyle bir ceza almasına kimse bir şey diyemez, yönetimin kararıdır, olur da bugün yarın affedilemelerine de laf gelemez, yine bir karardır ama tek bir şey var ki tepki alabilecek sadece birisinin affedilmesi, işte bu durumda ne haliniz varsa görün, rezalet... |
tek birisinin affedilmesi söz konusu olamaz bencede eğer af gelecekse ikisinede gelir |
Alıntı:
|
o kadar akılsız olacağını sanmıyorum yönetimin ya ikiside affedilir yada ikiside affedilmez |
toramana ıhtıyacımız kardesım defansta 2 yabancı stoper oynatıp ılerde bobo mu oynucak holoskomu sorusunu ararız butun sene yada 7 yabancıyla cıkarız artık sahaya toramanı affetmemek besıktasıma ıhanettır uzulmez gıder ayak cocuguda yaktı ne zararlı adam bu ya |
ikisinide affetsinler. |
ikiside affedilsin üzülmez forma giyemez zaten seriç-tello var otursun kenarda uslu uslu |
toraman varken çok mu farklı oynuyordu savunmamız sorarım size i.toraman 5 senedir bu takımın banko ismi ancak bide sezon sonu yediğimiz gol sayılarına ve yaptığı bireysel hatalarla bize kaç puan kaybettirdiğine bir bakın..kişiliğine oyunnda iken konsantresine, hırsına ve forma aşkına hiç bi lafım yok ama gerçekleride göz ardı edip toraman olmazsa olmaz demeyin toraman 5 senedir bu takımda ama son iki sezondur yediğimiz golleri şanlı tarihimizde yememişizdir..toraman vazgeçilmez değil.. |
ikiside affedilsin.... |
Ikisini de affederler herhalde |
yönetim istifa... |
hadi hayırlısı affedicekler inş. |
Demiröreni kim affedicek acaba? :) |
Alıntı:
imzamı atarım.. |
son haberler zaten toramana af yolunun açıldığı şeklinde,bence dertleri toramanı affedersek üzülmezi de affetmemiz gerekir diye düşünüyorlar,üzülmezi satarlarsa toraman affedilir |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Umarım affedilir.. |
hiçbir futbolcu BEŞİKTAŞIMIZ için vazgeçilmez değildir... yönetimin planı da bence üzülmezi satıp Toraman elimizde kaldı deyip affetcekler... |
toraman affedilsin.e biri affedilip diğeri gönderilmesi çok saçma olacağına göre ikiside affedilsin.işalla affedecekler gibi. |
hadi hayırlısı affedilicek inş. |
sanırım uzulmezi kocaeli spor a verip toraman affedilcek. ama bu arada yabancı bi takım toramana talip olmus duyduguma gore... |
Türkiye`de Saat: 06:39 . |