![]() |
demirörenden maçı anlatan spikere fırça Demirören spikere kızdı dün sabah Toraman ile görüştükten sonra Avusturya'ya giderek Haifa maçını tribünden izleyen başkan Yıldırım Demirören, karşılaşmayı anlatan spikere tepki gösterdi. Demirören, maç boyunca saat 21.00'deki F.Bahçe'nin anonsunu yapan spiker için yanındakilere, "Beşiktaş maçını mı anlatıyor, F.Bahçe'yi mi?" diye dert yandı. |
bak bu sefer haklı işte doğru sölemiş |
ne fırça atmış ama :P |
helal olsun başkan sal saydın taraftarı üstüne nasıl adam oluyor görseydi :) |
Haklı adam. |
doğru söylüyor ama fırça atmamış dert yanmış |
başkan haklı ama demirören istifa :D |
|
haklı olsa nolur ki? iSTiFaaaa... |
vay vay vay ne fırça :D:D:D |
basın işte ne yapıcan gazete bilşe okumuyorum artık 6 aydır basın yerlerde medya satılık aynen iki elmanın yarısı gibi |
Demirören spikere kızdı Dün sabah Toraman ile görüştükten sonra Avusturya'ya giderek Haifa maçını tribünden izleyen başkan Yıldırım Demirören, karşılaşmayı anlatan spikere tepki gösterdi. Demirören, maç boyunca saat 21.00'deki F.Bahçe'nin anonsunu yapan spiker için yanındakilere, "Beşiktaş maçını mı anlatıyor, F.Bahçe'yi mi?" diye dert yandı. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
dogru demis :P |
baskan 40 yılda birde olsa doğruuyu söylüyor:) |
AĞIRLIĞIN YOK Kİ BAŞKAN. |
bencede çok dogru demiş |
bu konuyu daha öncede hatırlıyor gibiyim :D |
hayretttttttttt =O :D:D |
Başkan tribündeydi, adam tv'den maçı anlatırken başkan onu nasıl dinliyormuş :) Biraz uydurma haber gibi geldi bana.. |
nasıl duymuş ki spikeri ???????? |
ayrıca ohh olsun verirsen maçları fenerli yayıncı d-smarta böyle olur işte |
Alıntı:
|
Maçı da gıcıklığına çok uyuz sunmuş adam :(:(:( |
Alıntı:
|
la war ya cok büyük iş yapmış gibi yazmış gazetelerde :D başka şeyler yapsın mesela bi şu topuzla tekke bi imza atsın bunu yazsınlar bea |
Alıntı:
ben tenhada kıstırıcam onu zaten katletti maçı it herif |
Alıntı:
ben bile maçı izlerken rahatsız olmuştum başkana da rahatsız olan birisi dipnot vermiştir o da böle biaçıklama yapmış olabilir |
gidip o mikrofonu elinden alıp ......... |
kendi işine baksın,febeliler bunun kadar zarar vermemiştir bu kulübe. |
bumu fırça :S |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 00:35 . |