![]() |
çArşı üyesi olduğunu söyleyen “BAYAN” ünlümüz kim? http://www.ucankus.com/img/imgyeni/b...rsi_sevval.jpg Bir dönem Beşiktaş’ın efsane üçlüsüydü Metin-Ali-Feyyaz.. Sarı fırtınası vardı Beşiktaş’ın… Metin Tekin, uzun sarı saçları ve süratiyle bu unvanı almıştı… Bir de güzeller güzeli eşi vardı Metin Tekin’in; Şevval Sam… Boşandılar, hatta yıllar oldu boşanalı ama Şevval Sam’daki “Beşiktaş sevgisi” hala devam ediyor… Çarşı grubunun feshedilmesiyle ilgili konuşan Şevval Sam, “Çarşı bir ruhtur. Feshedilemez… Ben de feshedilmezciyim” dedi… |
bu kadını çok sewerm zaten deemek kan çekiyomuş:D |
bende çok severim bu kadını... hem sesini hem bildiğim kadarıyla ki$iliğini... artık dizisinide izlicemm:D:D:D |
Çok sevdiğim bir kişi. |
Alıntı:
|
aslında biz ünlü kayıralım ne güzel dimi öle böle takım tutanları dışlayıp sadece siyah beyaz renklere gönül verenleri destekleyelim :D |
bi konuşmayan sen vardın :)... |
şevval ablamızın kasetlerini tüketelimmm :D:D:D dizilerinide reytinge boğalmmm :D:D:D |
şevval sam ı çok severdim sonra en sevdiğim futbolcu olan metinle evlendi çok mutlu olmuştum boşandıklarında ise en az onlar kadar çok üzüldüm ama hala ikisinide çooook severim |
sevval ablamıza helal olsun nnnnn |
FD ile dizi ceviriyorlar simdi. İki fanatik Beşiktaşlı... |
Helal Olsun Yakışır |
zamanında bir röpörtajını hatırlıyorumda metinle evlenmeden oncede ben kücük yaşta kapalı tribune girerdim tezahuratların cogunuda bilirim demişti.medyada bukadar Beşiktaşlı bayan var Çarşı konusunda ilk defa bir yorum yapanını duymuş oldum.helal olsun başka bişey demiyorum. |
önceden seviyordum şimdi daha çok sevip sayğı duyucam |
kişilği,karakteri ve ciddiyeti ile beşiktaşımıza yakışan ağır bir ablamız |
güzel konuşmuş |
canım benim yaa onada bu yakışır |
çok severim kendisini helal olsun wallahttp://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon12.gif |
esra balamir.ece gursel,demet akalin,ebru salli vs..kisacasi bizden olanlar cok fazlaa |
hem gusel hem başarılı hemde beşiktaşlı daha ne olsunn... |
Cok temiz bir insan "Ben seni sevdigimi" Kazım koyuncu ile cok güzel duet yapıyolar |
ooo helal ablama daha bi sevdim şimdi onu:D |
Alıntı:
dizisini neden izliyorsun :D bende izliyim bari merak ettiim |
Türkiye`de Saat: 16:34 . |