![]() |
zapo süper.sivok bence ortasaha yada sol,sağ bekte oynasa çok daha iyi olur.totaman affedilirse eksik yok. |
hoca daha iyi bilir ama bobo olsaydı daha iyi olmazmıydı |
hadi hayırlısı |
Sivokun yeri garanti Zaponun değil ha gülerim sana sağlam:D Zapo gibi savunmacı 100.yıldan beri gelmedi bu takıma. |
ilerde nobre - bobo oynarsa sağ tarafta holosko etkili oluyor. böylelikle hepsinden faydalanmış olabliriz fakat yabancı sınırlaması çok can sıkıcak bu sene bizde |
9 kişinin yeri Sağlam !.. Beşiktaş'ta Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın hazırlık kampında ideal kadrosunda görevlendireceği 9 futbolcuyu belirlediği, iki bölge içinse henüz kararını veremediği öğrenildi. Savunmanın ortasında Sivok'un yanında Gökhan Zan'ı mı Zapotocny'yi mi oynatacağı konusunda kararsız kalan Sağlam'ın orta sahanın solunda da Ekrem'i veya Aydın'a forma vereceği belirtildi. Siyah beyazlı takımda Rüştü, Serdar Kurtuluş, Sivok, Tello, Uğur İnceman, Cisse, Holosko, Delgado ve Nobre'ninse ideal on birdeki yerlerini garantiledikleri iddia edildi. Bu arada dün Başkan Yıldırım Denmirören ile görüşen ve bugün açıklama yapacağını bildiren İbrahim Toraman'ın yönetimden onay alamadığı için basın toplantısını iptal ettiği öğrenildi. Başkan Demirören'in Toraman'a "Basın toplantısı yapmak için henüz erken, ortada net bir şey yok. Yönetimin kesin kararını bekle ve ondan sonra yap. Böylelikle ne sen ne de biz zarar görmemiş oluruz" dediği ifade edildi. |
Zapotocny'i oynatmayacak ta kimi oynatacak.Zapotocny hazırlık maçında çok başarılı bir grafik çizdi.Ben yerinde olsam banko her maç Zapotocny ile başlarım.. |
yinee salllamıslar bobo yok ve yenilerden yerini sağlamlaştıran zapo. ben bunu okuyunca gazetede çok güldüm |
Alıntı:
|
asıl zapo nun yeri garanti öyle bi defans bence türkiyede yok zapotocnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy |
Türkiye`de Saat: 20:19 . |