![]() |
Bu kez şampiyonuz Nobre, ‘Geçen sezon hep ‘Neredeyse şampiyon oluyorduk’ dedik... Ancak bu kez ‘neredeyse’lerde kalmayacağız. Çok iyi bir ekibiz. Şampiyon olacağız’ dedi BEŞİKTAŞ’TA ikinci kaptanlık görevine getirilen Nobre, şampiyonluk için iddialı konuştu. Golcü futbolcu, ‘Özlenen şampiyonluk bu sezon gelecek. Geçen sene hep ‘neredeyse’lerde kaldık. Hep, ‘Neredeyse şampiyon oluyorduk’ dedik. Ama bu sezon çok farklı olacak. Biz tecrübeli oyunculara da sahip olan genç bir kadroyuz. Takım ruhunu oluşturduk. Çok iyi bir hava yakaladık. Diğer rakiplerimiz de iyi transferler yaptı. Lig çok zevkli geçecek. Bu sezon tüm arkadaşlarım elbirliği yapıp özlenen şampiyonluğu yakalayacağız. Kaptanlığa getirilmek benim de sorumluluğumu arttırdı’ dedi. |
bu sene şampiyonuzz... |
Ama bu sene çok farklıyız, geçen sene hakemler engelledi şampiyonluğumuzu ama bu sene onlarıda ezip şampiyon olacaz.Bilhassa uefa kupasında büyük başarılar bekliyorum Karakartalımdan.Haydi Karakartallarım yüksekten uçmanın zamanı geldi.Saldır Beşiktaş'ım oleyyy!!! |
Nobre ağzından bal damlıyor hay yaşa inşallah zafere biz ulaşırız :marchmellow: |
bu sene olcak inşallah;) |
in$allahhh:D:D |
şeytanın bacağını kırıcaz hep beraber el ele vericez zafer şarkıları söylüyecez :top: |
içimdeki sesde öyle diyor valla. bu sefer sanki bişeyler yapacaz |
Bu sne ümitliyim bende seytanın bacagını kırıcaz sansızlıklara son vericez |
Alıntı:
|
Avrupada başarıyı daha çok önemsiyorum açıkçası, ligden soğuyorum çünkü git gide, hakemler saolsun, bu senede hakemler iş başında olursa yine neredeyse diyebiliriz maalesef!.. |
inş bu sene şampiyon olucaz.. |
inşallah |
Bu sene şampiyon görelim artık sizi.... |
biz hiç bir zaman inancımızı kaybetmedikki kesin ya kesin :D |
bu sene şampiyonuzzzzzz |
arkadaşlar, uzun zamandır bu forumu takip ediorum, gördüğüm en pozitif topik:) ağzınıza sağlık, beşiktaşlıları umutlu ve mutlu görmek çok güzel. Ben de oldukça ii olduumuzu düşünüorm. Şampiyonluk çetin ceviz bence açıkçası gese ve febe de ii çünkü. Ama en az onlar kadar iiyiz. ben de bu sene uefada büyük başarı bekliorumm |
nobreyide türk yaptık oda deriyi görmeden paçayı sıwadı :D:D ölümüne beşiktaş şampıyonluk bisim |
Alıntı:
|
herkesin dileği öyle nobre inş allahın izniyle o da olcak |
Pençelerimizi bu sene güzel bileyledik.İnşallah Yarabbim. |
bu yıl olacak bu iş şeytanın bacağını diil kafasını bile kırarız :D |
inş o günü sabırsızlıkla bekliyoruz |
bu sene olacak gibi çift önliberolu sistemlebu iş olur bence |
guzel gunler gorecegiz gunesli gunler bu sene gelmiyoruz cunku artik geldik |
inş özledıkk valaa 5 sene oldu |
bende bu sene şampiyonuz demek istiyorum ama diyemiyorum=( |
Uefa da bi çeyrek weya yarı final oynasakta şu ezikler susmayı bi becerse... |
insallah diyorum son 2 yildir hep tekerimize tas koydular biri ezikler 2 inci yildada hakemler ama bu yil seytanin kafasini gözunu kiracaz pencelerimizle:) |
şimdi bi hareket yapardım ama :D ya tmm güzel takım olduk ama türkiyede beşiktaşı şampiyon yapmazlar olcak olsak geçen sene olurduk zaten fener derbilerini kazanamayan bi beşiktaş şampiyonda olmasın farketmez :( |
ya bu sene takım harbidende çok iyi ve birlik beraberlik içinde sanki kafada işi bitirmişler gibi hazırlıklarda süper geçiyo e.sağlam çok iyi bir haca inşallah bu sezon nobrenin dediği gibi ŞAMPİYON olacağız ŞAMPİYON olalım bornova sokaklarında sabaha kadar elimizde bira gece siyah biz beyaz olacağız inşallah |
hele bi lig baslasin o zman simdiden tahmin etmek zor |
Bu sene iyiyiZ inş. dediği gibi kazancaz.. Şu semihede şampiyonLuğumuz girer inŞ. :biggrin: |
inş. inş. bu yıl şampiyon olsak çok ii olur :):):) |
Bu sene gecen seneden daha donanımlı bir takım var. Ozellikle defansta sorun yasamıcaz bence. Zaten forvet hattımız cok etkili. Artık sampiyon olmamamız icin hicbir neden kalmadı. Takımdaki butun sakar adamlarda oyle veya boyle takımdan uzaklastı. Bence hayırlıda oldu. Allahta bize yardım ediyor. Bu sene farklı olur ve hasretimize son veririz umarım!!! Ama yinede tekrar ediyorum, bu hakemlere acık kapı vermemek lazım. Cok dikkatli olmalıyız coook. En kritik macta yakarlar yine ne oldugunu bile anlamayız!!! |
Türkiye`de Saat: 04:51 . |