![]() |
NK Siroki Brijeg - Beşiktaş (Uefa Kupası 2. Ön Eleme) http://www.londonhearts.com/scores/c...rokiBrijeg.gif - http://img441.imageshack.us/img441/333/sdadafaggy4.jpg NK Siroki Brijeg - Beşiktaş Tarih : 14 Ağu 2008 Saat : 21.30 Stad : Pacera 10.000 Kişilik. |
oh takıma bak paf takımla çıksak eleriz neyse iyi olmuş |
orda 3 inönüde en az 5 atmalıyız |
Kolay Rakip Kafam Rahat Takımıma Beşiktaşıma Güveniyorum |
Mac sahada oynanir dikkatli olup avantajli skor elde etmemi z lazim |
beyler ilk maç deplasmanda olduğu için yayın hakkı d-smart da değil d-smart sadece evimizdeki maçların yayın hakkını elinde bulunduruyor.umarım bu maçı ntvspor veya habertürk alır çünkü maçımızı ercan taner,güntekin onay veya okay karacanın ağzından dinlemeyeli baya uzun zaman oldu. |
birde muhtemel 11 kuruyum, --------rüştü-------- --s.kurtuluş--zapo--seriç--tello-- -------uğur-----------cisse--------- -----holosko---delgado----aydın------ --------------bobo------------- NOT:zapo ve seriçin bazı sakatlıkları var durumları nası oynayabileceklarmi inş oynarlar onlarda bir sorun olursa tuna ve emre özkan oynar g.zan daha hazır değil. |
rahat geceriz bi sorun olmaz kaza kurşunu filan gibi bir ihtimal bile düşünmüyorum banko yeneriz |
bi 10 atmak lazım. |
büyük takımlar küçük takımlara fark atmalı kendi ayarındakileri yenmeli çok güçlü takımlara karşı ise yenmeye çalışmalı diye düşünüyorum fark atsınlar ve büyük takım olduklarını göstersinler işte farkında deiliz ama önemli bi ölçü aslında |
100% Besiktas |
Alıntı:
|
kesinlikle farklı yenmemiz lazım kii liverpoolun acısını çıkaralım bu fırsat bi daha gelmez |
bu maci canli izleye bilecez mi arkadaslar |
hayırlı olsun... |
Alıntı:
|
Orda 5-0 burada min 7 isterim:D |
Deplasmanda 5,evde 6 ... Liverpool'un izlerini silmeliyiz... Hatta 8-0,9-0'da hiç fena olmaz ... İlk 11: Rüştü Kurtuluş Sivok Zapotocny Tello Uğur Cisse Holosko Aydın Delgado B o b o - Sanırım Zapotocny ve Sivok oynayamayacaklar.O zaman Tuna,Zan ve Emre Özkan üçlüsünden ikisi tercih edilebilir.Tuna ve Zan daha yakın gibi ... |
Alıntı:
arkadaşlar bi link varsa mutlaka yazın nolurrrr http://www.besiktasforum.net/forum/i...cons/icon9.gif |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
besıktasımdan rahat bır galıbıyet beklıyorum |
Umarım şöyle farklı bir galibiyet alırız. |
liglerinde 3 defamı ne şampiyon olmuş sahibi büyük bir iş adamıymış takımı yavaş yavaş büyütüyormuş başkanlarının söylediğine göre 6 7 sene içinde avrupayı sallayacaklarmış ama şu anda durumu bize karşı direnemez |
ya arkadaslar mac in kanali belli oldu mu kanal d ve eurostar da alttyaziyla maclarin d smart da oldu soylenio insallah ulusal bi kanala satarlar |
Hadi bakalım ; RasGele !!! :) |
adı sanı duyulmamış şu takımı buyute buyute bitirenediler fark atmamız lazım bu takıma |
BEN GÜVENİYORUM TAKIMIMA ONLAR İNANINCA,İSTEYİNCE YAPIYOR.BU MAÇI RAHAT ALIRLAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.ONLAR NE İSTEDİ DE YAPAMADI.BU TARAFTAR SİZİNLE GURUR DUYUYOR.:) |
arkdaşlar,maç D-Smart da hürriyete ilan vermişler.. |
1-0 olsun bizim olsun deplasmanda galibiyet önemli... sonra Inönüde Show yapma zamani... |
4 ten az atmayız bu takıma ama büyütmeleri iyi acımak yokkk kimseye kartal gooll golll goooollllllllllllllllllllllllllllll |
3 atarız bu takıma, gol de yemeyiz umarım... |
başarılar beşiktaşım yenmek dileğiyle!!!;) |
acele etmez kendi oyunumuzu rakibe kabul ettireye çalışırsak rahat alırız bu maçı.ama acele eder her topu ileri dikersek pek etkili olabileceğimizi düşünmüyorum. |
gol yemeden galip dönersek büyük avantaj olur |
d-smart mı veriyor şimdi maçı |
gol yemeden galip gelelim isterse 1-0 olsun ama gol yemeyelim |
bu maç üst olur :) ama inş. goll yemeyiizz macı izleyemicem radyodan nrdn dinleyebilirim bilen varmı ?? |
Türkiye`de Saat: 13:17 . |