![]() |
gizli kalmış diyaloglar (tatlı belalar ibolar) Yaklaşık 10 gündür Nevzat Demir tesislerinde antrenman yapan iki kaptan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman arasında ilginç diyalogların geçtiği ortaya çıktı. İbrahim Üzülmez’in İbrahim Toraman’a “İnan ki senin durumuna kendimden daha çok üzülüyorum. Yaşın daha çok genç ve en az 7 yıl bu camiaya hizmet edeceksin. Buralarda takımdan ayrı antrenman yapman beni üzüyor. Umarım en kısa sürede affedilirsin” dediği belirtildi. İbrahim Toraman’ın da İbrahim Üzülmez’e yanıt olarak “İbrahim abi buraya birlikte geldik takıma da birlikte döneceğiz. Senin de benim de bu takıma vereceğimiz çok şey var. Umarım affedilip formamıza kavuşuruz.’’ karşılığını verdiği öğrenildi. [/i] |
kim duymuş bu konuşmayı önüne gelen sallıyor bu konu hakkında |
eğer doğruysa yumruklaşmaya birbirinin kafasını gözünü patlatmaya ne gerek vardı |
böyle bişeyide nerden öğreniolar acaba ibrahimlerin bi kankası var herhalde o da onlarla beraber antreman falan yapıyo. duymuş sora gidip basına anlatmış hey allam |
bu arkadaşlar zamanında öfkeyle kalkıp birbirlerine ve beşiktaşa zarar vermiş olabilirler olaydan sonrada pişman oldular ve şu anda ikisi beraber idman yapıyorlar bu diyaloglar geçmiş olabilir aralarında ama nasıl haber yapılıyo bilemiyorum haberi ben ekledim ama bende basının yalancısıyım |
her yazılan doğru olsaydı.. |
Yha evet İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman hata yapmış olabilirler ama yönetim şunu unutmassın. Şeytanı şeytan yapan hatası değil hatasını savunmasıydı... anlayan anladı |
Aman aman çok gizlimiş!..Hey Allahım yaa, paso sallıyorlar... |
:D:D yalannnnnnnnn |
Yalan haber!!! |
Türkiye`de Saat: 11:43 . |