![]() |
Ertuğrul Sağlam; Rakibimizi Küçümsemiyoruz http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?adi=ertugrulhbrson “Rakibimizi Küçümsemiyoruz” 01.08.2008 22:33 Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, UEFA Kupası 2. ön eleme turundaki rakibimiz Siroki Brijeg’i değerlendirdi. Akşam idmanı sonrasında konuşan Sağlam, rakibi asla küçük görmediklerini belirtti. Olası rakiplerin güçlerinin belli olduğunu belirten Ertuğrul Sağlam, Siroki Brijeg’in de zayıf bir takım olduğunu belirterek, “Bize gelecek takımların güçsüz ekipler olduğu belliydi ancak futbolda maçların oynanmadan kazanılmadığı bir gerçek. Rakibimizi küçük görerek herhangi bir sıkıntı yaşamak istemiyoruz. İlk maçı deplasmanda oynayacak olmamız bizim için bir avantaj. Siroki Brijeg geçtiğimiz yıl kendi ligini 1 puan farkla ikinci sıradan bitiren bir takım. Kadrosunda çok sayıda yabancı oyuncu bulunuyor. Futbola yeni yeni önem vermeye başlayan Bosna-Hersek’in yükselen değeri ve bu işi ciddiye alan takımlardan biri” diye konuştu. |
Yeme bizi hocam. |
yenicez işte o kadar...... |
Adam şimdi biz bunları ezeriz falan dese ilk maçta 1-0 önde giderken şans eseri bi gol yesek olay olur ertuğrul hafife aldı diye yerden yere vurulur.ertuğrul hoca en iyisini demiş rakip 3.lig takımı bile olsa rakibe saygı duymak önemlidir. |
bu kadroyla ezer geçeriz geliyoruz ulan ;) |
Yaaaa Ertuğrul Hoca bırak bu ağızları... Her maç öncesi takımıma güveniyorum, burada final için varız demen gerekirken neler diyorsun. Rakibin büyüğü küçüğü olmaz... Final istiyorsan yenicez diceksin.. Gerisi traş... |
Onu bunu bilmem bu hocaya güveniyorum Ben :D |
bu takımıda elerken sorun cıkarsa zaten bırakıp gıdelım:D |
beyler kesin yenicez mantığıyla daha önce hareket edildiğinde neler olduğunu hepimiz biliyoruz örnekleride sıkça var bkz. Tromso yada bkz. Pendik spor sonuna kadar ciddiye almak gerekli gerekirse 6 tane atılsın ama milletin ağzına sakız olmayalım. Ciddiye almak tek yol |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 19:40 . |