![]() |
İbrahim Kaştan, Adem Büyükten sonra sıra Batuhanda mı? Arkadaşlar gazetelerde sık sık okuyorum. Batuhanın 1 yıllık sözleşmesi kaldı diye. Ya bizim bu yönetim ne iş yapar? İbrahim Kaşı kaçırdık, Ademi yok pahasına werdiler, sıra Batuhanda mı? Yap 5 yıllık sözleşme. Ben anlayamıyorum, anlayabilen war mı?:stupido2: |
onların gıtmesı normal olabılır ama batuhanın normal olamaz 17 yasında cunku 2 sene sonra super olacak |
batuhanıda kaçırır bu beceriksiz yönetim |
Hayır bi de artık etraf menecer kaynıyo. tutamıosunki oyuncunu elinde. Aç kurt gibi saldırıyolar komisyon için.. |
Ne deimşl Atalar yemeyenin malını yerler!!! |
kaş gitti ama adem büyükle batuhanı kesinlikle satmazlar we wermezler adım gibi biliyorum batuhanda beşiktaştan başka bir kulüpte oynamaz bjk macına giremedigi için ağlayan adam anca bu takıma hizmet eder ihanet etmez... |
Alıntı:
|
bu yönetimin beceriksizliğine bir örnek daha olmaz inş..batuhanı ellerinde tutarlar... |
batuhan konusunda umutlu diilim yönetim elinden kaçırıcak onu |
Alıntı:
|
merak etmeyin ertuğrul beğenmiyodur zaten bedavaya veririrz batuyuda |
isin garibi bu cocugun pesinde manisa altay cart curtta yok ingiliz alman ve hollanda takimlari istiyor ama kaciracaklarini zannetmiyorum ellerinden tutarlar muhakkak |
Alıntı:
|
batu, türkiyede başka bi takımda oynamaz, 18 ini doldurmadanda avr. top oynama hakkı yok, kalan bir sene için esnek davranıyor yönetim ama hadi hayırlısın |
yönetim gevsek davraniyor delgado 2 yil daha besiktasta simdiden attiracaksin imzayi bakin kasi aldilar gerci oda hazirmis avrupada oynamak icin hayirlisi neyse o olsun... |
kovaceviç gibi bir futbolcu basın beşiktaştan gitmesini istiyor çünkü görünüyo kalitesi seneye ilk 11 in garanti ismi ve beşiktaşa en az 6 yıl değişmeden hizmet eder yönetim bu genç adamı alacak biraz gaz verecek anlaşacak genç futbolcu para dşünmez ama yönetim biraz kerizce davranıyo yönetim bekledikçe kendi zarar eder daha fazla para verip anlaşmak durumunda kalır delgado örneği gibi bekledi bekledi espanyol isteyince anlaştı kerizliği kimseye kaptırmıyo yönetim buda bir başarıdır belki... |
arkadaşlar adem büyüğü uğur incaman karşılığında bonservisi ile birlikte verdiler.. |
Batuhanı kacırmazlar merak etmeyin! Bizim gordugumuzu onlarda goruyodur strese gerek yok!! |
Bizim yonetim kesin bi kontrat teklif edicek. Eger batuhanda yetistigi ve onu profesyonel yapan klubune hizmet etmeden gitmeyi isterse zaten yolu acık olsun. Daha yası 17. Daha simdiden sozlesmede sorun cıkartıcagını sanmıyorum!!! |
insallah BATUHAN gitmez :S |
Alıntı:
|
batugol şans verılırse sneye banko oynar zaten nobre gıtmnek ıstıyo, yavaş yavaş ısıtmaklazım.ROOney kaç yaşında a takımda oynadı 16. güvenılmelı. sadece tecrübesı eksık o da zamanla olur. |
yakında sözleşme yenilerler merak etmeyin.bu çocuk elden kaçırılmaz.böylesi zor bulunur.batuhan ın fiziği çok güçlü kafa toplarındada çok çok iyi sadece oynaması lazım oynayarak tecrübe kazanacaktır.ben onu carew e benzetiyorum.carewin türk versiyonu ama ondan daha yetenekli olduğunu düşünüyorum... |
batuhan konusunda benim pek umudum yok ben adem i tercih ederdim yerine ama batu kaldı bence işe yaramaz izlediğim maçlarda öle izlenim aldım |
Bence yonetim elinden kacirmaz Batuhan biraz fazla para istiyor sanirsam..gecen sene sozlesmenin uzatimamasinin sebebide birazda bu |
Batuhanla 10 yıllık sözleşme yapılmalı. |
Alıntı:
yok be sen yazanlara bakma benim bildigim bişi warki söylüyorum sana gazeteler yalan yazar gün gelir anlarsın gitmişmi kalmışmı serdar özkanıda kaç yere kiraladılar ooo |
gecen sene teklıf etmıslerdi oda batuhanda menejerımle gorusun demısdı olayda öle kaldı bakalım hayırlısı |
Türkiye`de Saat: 01:13 . |