![]() |
beşiktaş-kocaelispor hazılık maçı pazar günkü hazırlık maçını futbol smart göstermıyor galıba |
saat 19.30 dakı hazırlık macınla ılgılenen yok galıba arkadaslar hıc yorum yazmamısınız |
futbol smart canlı yayınlıcak maçı arkadaşlar |
maç nerde oynancak |
iyi yaa evde güzel güzel bi maç izleyeilm :) |
avusturyada oynancak emınmısın futbolsmartın macı yayınlayacagını ben yayınlamıyor diye bılıyorum |
Rakip Kocaelispor BEŞİKTAŞ, Avusturya kampındaki son hazırlık karşılaşmasını bugün Kocaelispor ile yapacak. Schalke'yi 2-1, M. Haifa'yı 1-0 mağlup etmeyi başaran siyah- beyazlılar, TSİ 19.30'da Süper Lig'in yeni ekibiyle karşı karşıya gelecek. Maç D Smart'tan naklen yayınlanacak. KAYNAK:FOTOMAÇ |
Alıntı:
|
Haydi hayırlısı bakalım, inşallah bu maçtan da galip ayrılırız. |
son hazırlık maçı inşallah bu maçıda alırız galibiyet serisini hiç bozmadan devam edelim. holoskonun henüz golü yok bu maç patlama yapabilir |
Alıntı:
Justin.tv - Besktas-Kocaelispor (Canli) - Live Streaming Video |
yayın yok arkadaşlar d smart gs maçını veriyor |
Alıntı:
|
Smart ' a geçti geçeli hazırlık maçlarının ne tadı kaldı ne tuzu... Madem göstermeyeceksin maçı niye ihalesini alırsın!! |
bu kadarda olmaz gs ile fb nın butun hazırlık macları gosterıldı bızım 4 hazırlık macı gosterılmedı |
bu da vermyo maçı |
Kocaelispor-Beşiktaş Kimse maç hakkında birşey yazmamış arkadaşlar. Bari ben konuyu açim. Maçkolikten skoru takip ediorum, 2-0 öndeyiz, dk. 30. Goller Sivok ve Bobo. |
rahat geçeriz bunları... |
holoskodan patlama bekliyordum ama 11 de yok |
Sivokta attı golünü helal olsun valla artık golcü bi sawunmamız var büyük ihtimal kornerdendir ama eğer hoca orta sahada oynatıyorsa güzel bi gol atmış olabilir. |
ilk 11 nedir arkadaşlar bilen warmı ? ayrıca dsmartım olsa kesin dava ederdim bütün hazırlık maçlarını dsmart werio die bas bas bağırıolar millet dsmart alıo sora yayın yapmıolar cidden warsa dsmartınız üşenmeyin açın davanızı sessiz kalmayalım. |
hll olsun sıvok aa |
burda yönetmnde acizligi war kardeşim nası bu şartalara sessiz kalırlar gs nin hazrlık macını nye weryo kardesm böle bişi warmı yaaa... |
buarada mac 3 olmuş |
yaa tek kanal olsa tamam dıcem verebılceklerı bjk tv ve dspor var ama gosterılmıyor |
sen kombine satmak istyosuun ama seycne macı izlettremyosun bravo böle dewam.... |
Gümbür gümbür geliyoruz..Gerçektende bu sene bu takım büyük işler yapacak, göreceksiniz.İlk yarı sonucu 3-0... |
maç kaç kaç yaa..sanki 3.lig maçı hiç bi sitede haber yok |
gs nin 4.lig takimi ile oynadigi maci verenler bizim 1.lig takimi ile oynafigimiz maci niye vermyorlar? rezalet ! BJK tv ozet bari verseydi o da yok.bu daha buyuk rezalet.d-smart aldik hazirlik maclarini izleyelim diye,gunlerce reklam yaptilar,maci vermediler,bu da skandal... |
kanalı bilen varsa bana mesaj atabilirmi acaba |
Türkiye`de Saat: 05:28 . |