![]() |
Yeni Transferlerin Forma Numaralrini bilen varmi Yeni Transferlerin Forma Numaralrini bilen varmi |
henüz resmi olarak açıklanmadı ama seriç---8 ekrem--4 sivok--5 zapo--24 tuna--35 diye biliyorum |
sivok 5 olamaz çünkü o Gökhan Zan in forma numarasi...Sivok oynadigi takimlarda hep 6 giymis bence Sivok 6 yi alir...Zapo ya 4 yakisir...Ekrem dag 8...Ugur Inceman 7...Seriç ve Tuna ya ne verirlerse artik fark etmez..zaten yedek bekleyecekler :D |
Tuna 35 giyebilir , İzmirli olduğu için. Seric 8 giyecek diye aklımda kalmış ama yanılıyor olabilirim. # 8 Nihat Kahveci :( |
daha belli degil diye biliyorum |
Daha forma numaraları için erken çünkü daha henüz kadro kesinleşmedi bile. Kiralık gidenler, takımdan gönderilenler olur.. |
hazırlık maçlarında alınan numaralar sezon için bildirilen numaralar değil Beşiktaş istanbula döndükten sonra federasyona yeni numaralar bildirilir ondan sonra kimin kaç giyeceği belli olacak. |
Yeni transferler ne giyse olur ama boboya 9 cok yakısır derim ben. İnsallah 9u alır.. Holoskonun formasını kesin alıcam, 9 olursa boboyuda alırım!! |
Türkiye`de Saat: 03:34 . |