![]() |
Alıntı:
niye böle bişi deme gereği duydun... final oynamamız komik mi sence....!!! |
yakı$ır be$ikta$ımaa... biraz daha çaba göstersek medyaya rağmen yapamayacağımız şeyy y.o.k... sadecee çalışmalıyızz!!!! |
ben finale hatta kupaya inanıyorum.milli takımımız e yaptı görmediniz mi.isvişreyi çekleri devirmedi mi.almanları zorlayan türkiye değil miydi.beşiktaş ta bir türk takımı değil mi hatta türk millli takımından daha ii. |
bana uefa kupası yeter:D |
ya bu adamlar olduğu sürece başarı hayal ötesi.Umarım final oynarız ama birçok renkadaşında beklediği gibi bende 3 tur sonunda eve döneriz diye düşünüyorum. |
yurekleriyle oynarlarsa butun maclarda neden olmasin ama sonuna kadar savasmalari lazim hicbir takimi kucuk gormeden |
Kadiköyde final oynamak, muhaha gzl olur vallah. INSALLAH! |
İddalı olmaları güzel birşey inançsız olsalar daha mı iyi. Bence bu takım 100. yıldan sonra kurulan en iyi ekip.İnönü stadında taraftarın gazıyla herkesi yeneceğimizi düşünüyorum.Deplasmanda kaybetsek bile herzaman İnönüde işi bitiririz.Final de 2 adım yakınımızda Kadıköyde bence kupa hayal değil.Bu taraftar Beşiktaşı zorla Liverpool karşsında galip getirdiyse herşey olabilir.Uefa da Liverpool dan büyük takım olduğunu sanmıyorum. |
Miilan $ampiyonlar ligine alınmadı mı bir iki takım çekilmek zorunda kaldıktan sonra? |
bu sene turkiye ligi sampiyonlugunu istiyorum uefa kupasindan daha once ama ikisini bir arada alirsak harika olur yanina turkiye kupasinida koyarsaniz baskalarina kapak olur super kupalarida alirsaniz turkiyede sadece besiktas konusulur ama bunlarin hepsi icin onceden planlama gerekli bunlari yaptiginiza hic inanmiyorum nedense |
Türkiye`de Saat: 08:09 . |