![]() |
bir kez daha lanetliyorum bu yönetimi! bu sezon başladı başlayalı doğru dürüst bir hazırlık maçı izleyemedik.zaten yeterince soyuluyoruz digitürkten bide bu dsmart zıptıriği çıktı başımıza.hadi onada eyvallah ama neymiş efendim tek kanal olduğu için gesenin maçını yayınlamışlar ve bizim maçı ver(e)mediler. inanamadığım nasıl olurda hiç bir yönetici bu işe el atmaz.Nasıl olurda en az 10 milyon taraftarın bu maçı izleme isteği olabileceği (üstelik tatil günü) akıllarına gelmez.Madem Beşiktaş'ımızın yayın hakkını sattınız yani biz beşiktaşlıların haklarını sattınız öyleyse verin kardeşim hakkımızı.Olur mu hiç? Nasıl olsa paralarını alıyorlar Beşiktaş'lıda ne halt ederse etsin. Ya bu zihniyetteki yönetimin takımı ne kadar iyi olabilirki.en iyi niyetle Allah belalarını versin diyesim geliyor ama bela dönüp dolaşıp bizi buluyor.Ya sabır yönetim ya sabır!!! |
Aynen abi valla aynen... |
katılıyorum madem dsmart veremiyor maçı bjktv ne güne duruyor uefa maçımızıda bunlar verecek bide yazıkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
baskanı destekleyenler nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz |
haklisin dicek bisi yok |
haklisin valla..adam gibi anlasma yapsalar.. maci yayinlamak zorunda kalirlardi |
Beşiktaş TV abuk subuk yayın yapsın dursun.... Kesinlikle yönetimin sorumlulupundaki bi olay. Gerçi para için yapıyorlar ama yapmalılar... ;) |
herşeyi anlatmışsın abi bravo |
Kusura bakmayın ama size katılmıyorum,bende seyredemedim ancak ;hem iyi adam alın diyecksin,hemde bedava seyredeceksin olmaz.Hepimiz taşın altına el sokACAĞZ.Ama D-Smart alacağız,ama kombine alacağız,ama bir rozet alacağız takıma katkda bulunacağız.. |
Alıntı:
abi d smar alırsak bjk ye katkı yapmıyoruzki d smartı satanlara yapıyoruz yönetim d smartla anlaşma yapmış zaten hiç kimse d smart almasa bile yönetim d smarttan çoktan parasını almıştır 3-5 kuruşda olsa hem d smart almış olsaydık bile gene de kocaeli maçını izleyemeyecekdik ama kombine rozet felan demişsin o na katılırım |
Türkiye`de Saat: 23:09 . |