![]() |
Kaptandan ÖRNEK Davranış Sabah antrenmanın ardından futbolcular soyunma odasının yolunu tuttu... Ancak Matias Delgado çok farklı bir işle meşguldü. 5.8.2008 Beşiktaş’ın dün sabah yaptığı antrenman sona erdi, bazı futbolcular şakalaşırken, bazıları soyunma odasının yolunu tuttu... Ancak Matias Delgado çok farklı bir işle meşguldü. Malzemeci Süreyya Soner’in eşyaları otobüse taşımakta zorlandığını gören Kaptan, koşarak Soner’in yanına gitti ve yardım etti. Delgado’nun bu davranışı, özellikle teknik heyeti oldukça memnun etti. Genç oyunculara yaklaşımıyla alkış alan Arjantinli kaptan olduktan sonra, takım içindeki hava olumlu anlamda değişmişti. |
delgado karakter olarakta 4 4 lük bir futbolcu... Delgadoyu çok seviyorum... |
Helal olsun Delgado...Yardımsever,alçakgönüllü olmak gerçekten güzel bişey. |
bravo kişilik sahibi biriymiş :) |
Her insanın yapması gerekeni yapmış , tabi bunları yapabilmek içinde insan olmak lazım |
helal olsun aldığı paraya iyiki beşiktaşa gelmiş o da zaten böyle düşünüyordur.Helal olsun... |
tebrıkler |
hlll olsun delgadoyaa bravooo |
işte budur ya hem mütevazı hem adam gibi adam bravo kaptan |
EN BÜYÜK KAPTAN BİZİM KAPTAN :D |
delgado yu zaten çok seviyorumda,valla süreyya abi nin yeri bambaşka:)feci komik bi adam ya. |
çok temiz bi insan delgado gerçekten kişilik sahibi sevmemek elde değil :) kaptanlığıyla mükemmel bi hava oldu gerçekten |
her insanin yapmasi gereken bir insanlik gorevini yerine getirmis mutevaziligini ayakta alkisliyorum kaptan |
delgado kaptanlık işinin altından kalkacak galiba...hayırlısı... |
beşiktaşın ekmeğini yiyip formasını giyen bir futbolcunun yapması gereken şeyi yapmış aferim kaptana |
yönetim doğru'yu yanlış'tan sonra buldu ama iyi oldu:) |
valla gerçekten helal olsun havalı topçu değl bizim futbolcularımız. delgadoda gerçekten çok alçak gönüllü yaa çok mutavazi bi insan.yardım sever delgadom benm. |
DeLGado önce adam gibi adam . İnş sponsor firmadan bonservisini alırız Beşiktaş camiasına daha cok katkıları olması dilegiyle ... |
Karakteri çok iyi, seviyoruz seni DELGADO! |
tüm futbolcularımız böle olmalı... |
vayy bee:D:D umarım hiç bozulmazz.... |
delgado süpersin:):):) |
Bu insanlik gostergesidir |
kaptanlık çok yakıştı matiasa |
helal olsun kaptan.... |
ı love you delgado |
bu adamı daha 5 sene elimizde tutmalıyız . 4 - 4 lük |
kaptanimizin eline bu sene kupalar cok yakisacak |
Türkiye`de Saat: 01:15 . |