![]() |
BJK TV Acıldıgın gunde berı bır turlu gelısme gosteremeyen bjktv nereye kosuyor.Yayın haklarıdogan tv verıldıgınden dolayı bjk ılgılı program sayısası azalan bjk tv de sadece bellırlı programlar bulunmaktadır.yayın kalıtesı program sayısı ııyıce azalan bjk tv bjk ılgılı haberlerı ,gelısmlerı vb gıbı konuları her zaman en sonbjk verıyor.dıger rakıbımız ve ezelı dostumuz olan fb tv yayın kalıtesı kendı macalrının yayını bıle kendı kanalında verebılmektedır.bız bjk taraftarı olarak burdan yonetımden bjktv sahıp cıkmlaranı bjk en guncel spor kanalını bjk lıg macalrını ozetını yayın ve kamera kalıtelerını attırmalarını ıstıyoruz |
Katılıyorum |
Haklısın kardeşim. |
bjk tv'ye sahip çık yönetim!!! |
Ya dogru yazmıssında su kopekleri iyi ornek olarak kullanmayın. Boyle olsa daha iyi olur deyin ama ornek gostermeyin!!! |
Alıntı:
|
bencede çok haklısın ben hep bjk tv yi izliyorum evde olduğm sürece hiç değşik bişey yok hep aynı şeyler ya eski maçlar verlyo yada programlar.bende diğer rakplerimizn kanallarına bakıyorum çok değişk çok güzel görüntüler oluyo futbolcuların antrenmalarndan tut lig maçlarına kadar herşeyi gösteriyolar özelkkle fb tv. |
bjk tv'ye sahip çık yönetim!!! duyyyyyy sesiiiimizziiii |
aynı maçı 10 kere gösterip duruyorlar çok eski maçları artık vermesinler ayda 1 kere versinler adam gibi programlar yayınlasınlar |
bjk tv daha aktif bir rol üstlenmeli takım üzerinde,zaten bizim yönetimin bjk tv ile bi alakası kalmamış neredeyse,haklarını devretmiş,kendi hazırlık maçımızı bile izleyemiyoruz |
evet yayın haklarımız dogan yayın grubunda onlar ne dıyorsa o oluyor yonetım uyuma bjk tv sahıp cık |
bence yeni kanal kurulsun Dogan gurubundan kanali geri almak zor |
katılıyorum |
bu yönetim para için hepsini satar rkadaşlar |
bencede bjk tv geliştirilmeli kendi takımımızın bile maç özetlerini kendi kanalımızdan izleyemiyoruz herkesin bu fikre destek çıkması gerekiyor... |
BEŞİKTAŞ TV NEREYE KOŞUYOR. Arkadaşlar hepiniz haklısınız. Yanlız çoğunluk olan bizlersek sesimizi duyurmanında bir yolunu bulmalıyız. Maçlarda pankart hazırlayıp maçtan önce ve sonra tepkimizi dile getirebiliriz. Ama maç sırasında yapmamalıyız takımı etkileyebiliriz. Bol imza toplayıp bjk kulübüne gönderebiliriz. Yayıncı kuruluşa forum olarak katılmak istediğimizi iletip bu konuda bir tartışma açabiliriz belki. Bunların hepsi daha güçlü bir BEŞİKTAŞ AİLESİ OLAMAK için değilmi. Benim anlatmak istdiklerim birlikte çok şey başarılabileceğini anlatmak. tabiki fikirler yanlış olabilir ama daha iyi çözümleri hep birlikte bulabiliriz belki. |
Benim evde malesef BJK tv yok ama nasipse yakında bağlatacam.:driver: |
Alıntı:
|
bjk tv mi yoksa dağon tv mi kararı siz verin.... |
cok dogru yazmissin ve birde surekli kendi takimlarini elestirmeyi biraksinlar bizim kanaldan baska objektiflik yapan yok bukadarda takima saldirmasinlar erdem ulusta olmasa bjk tvmi fener gs tvmi anlayamayacagiz habire elestiri elestiri bukadarda olmaz |
deveye sormuslar boynun neden egri diye o da nerem dogru ki demis yani :D |
Kesinlikle katılıyorum..Sürekli nostalji, aynı maçlar,hatta Beşiktaştan bahsederken "takımımız" bile demiyolar.Beşiktaş Takımı deyip öyle spor haberleri yayınlıyolar.Tamamen saçma umarım düzelir... |
hala eskı bjk tv seyredıyoruz , yanı programlar ve onların tekrarları 100yy belgeselı ve besıktasın eskı maclar baska hıcbır porgramı olmayan bjktv acılen canlı spor programları(basın trıbunu harıc)bjk mac bıtımınde unlu spor yazarları bırklıkte yourmlar beklıyoruz .kanalımız daha guncel kamare kalıtesı yuksek tenı yuzlere sezona gırmesını beklıyoruz |
Varmı var kafasındalarda ondan |
Para için kanalı peşkeh çekersen olacağı bu.. Kanal a bakıorum kanaldakiler kendinden geçmiş.. :( |
bence kapatsınlar.biz kanalı seyredenlere eziyet etmesinler.yada kanala çeki düzen versinler.lig maçlarını 1 gün sonra kendi kanalımızda seyretmek istiyoruz.güncel haberleri ve takımımızın antremanlarını canlı seyretmek istiyoruz. |
acıl care ıstıyoruz. duzgun ve spor programlı dolu bır kanal ıstıyoruz cok mu goruyorusnuz yonetım bunu bızden |
Türkiye`de Saat: 18:07 . |