![]() |
Özledim Ulan ! Sesimin kısılmasını özledim be yeminle..boğazım yırtılana kadar bağırmayı özledim..kazanışlarımızı..kaybedişlerimizi özledim..vapura binip beşiktaşta inmeyi özledim..kapıdaki bitmeyen kuyruğu çekmeyi..sonra görmeyi cenneti..dakikalarca maçın başlamasını beklemeyi özledim..sonra 3lü çekmeyi özledim maç başlarken..yensende,yenilsende seninleyiz demeyi özledim.. yensede yenilsede onunla olmayı özledim..gün gelip ağlamaklı çıkmayı özledim staddan..içimde o burukluğun olmasını özledim çok..yada zafer şarkılarının kulağımı okşamasını özledim..bende katılıp mutlu olmayı özledim..çok özledim ben..30.000 kişiyle aynı acıyı sevinci paylaşmayı özledim aynu duyguları aynı nefreti aynı aşkı yaşamayı özledim ben..gol olunca yanımdaki beşiktaşa gönül verene sarılmayı..sonra gol yiyince başımın ağrımasını..sayısız küfür duymayı/etmeyi özledim..fenere..galatasaraya küfretmeyi özledim..devre arasında okadar kardeşimin..abimin arasında sıkışık ortamda 1 yudum su için beklemeyi özledim..suya kavuşup ses tellerimin gevşemesini özledim..özledim ulan..beşiktaşı özledim ben.. |
bende lig maçlarını canlı takib edemediğim için babama beni kahveye götürmediği için ona boğacak gibi bakmayı özledim:Dbide 3-4 lük maçtaki,noumalı,nihatlı şampiyonlar ligindeki maçlardaki ruhu özledim ualn:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
o zaman bir an önce ligler başlasın ve inönümüze kavuşalım çünkü tüm dediklerini ben de özledim:) |
çokk özledikkk valla.... |
bende kizlari tavlamayi özledim, okul icin calismak yüzünden >.< :D |
cidden ya bir an önce maçlar falan olsunda bjk lıların sesleri AYAKLANSIN!!!:D:) |
özlememek mümkün mü... 3 kişilik maç grubumuzla birlikte maçları izlemeyi, her inönüye gittiğimizde mutlaka yenmeyi, bağırmayı çağırmayı dans edip halay çekmeleri inönünün atmosferini o atmosferde rakipleri ezmeyi özledim.... Beşiktaşımızı özledim..................... |
ama burada herkes eminki bütün forum BEŞİKTAŞ'I özledi.Birde bu sene şampiyon olursak ki,,,, yine özlem duyduğumuzda BEŞİKTAŞ'tan sonra şampiyonluk gelir.İnşallah bu sene şampiyon oluruz.Ha bide şampiyon olup bayraklarla sokaklara çıkmayı özledim.Tabi bir şey daha var biz BEŞİKTAŞ'ı sevinmek için sevmedik. :rolleyes::):proud: |
hakikaten çok özledik.. |
bende maçları çokk özledim istbula gelemediğim için televizyondan bile olsa maçları, BEŞİKTAŞIMI özLeDim benm babam arasıra götürüyo kahwe demeyelmde kafelere filan:D:D olsun yetito :D:D |
o kadar güsel söledinki TURKBOY... vala ağzina yuragıne sağlik... |
cok ösledik beeeeeeeee...... |
özledim ulan.beşiktaşımı özledim..maç çıkışında son otobüsü kaçırmamak için koşturmalarımı özledim :D:D |
harbiden besiktasimi cok ozledim ulan siz uzun aradan sonrada olsa gidip izleyeceksiniz inonude biz ne zaman izleyecegiz allah biliyor cok ozledik be abi |
cok güzel söylemişsin...HAKİKATEN COOOOOOOOOOOK ÖZLEDİK....... |
cok özledik be abi... |
Her şeyi çok ÖZLEDİK! ! ! |
özlem ne kelime komalardayız ulan.ses tellerim yırtılana kadar bağırmayı sevinci hüzünü dediğin gibi türkboy gol olunca yanımdaki tanımadığım ama beşiktaşlı olduğu için sevdiğim beraber sarılıp goooollllll die bağırmayı özledim.artık ilk maç gelsede şu tezahüratı delicesine yapsak.sensiz geçen günlerin .......stadda ilk maça giden herkes bilir heralde.bağırdıktan sora için bi fena olur.derin bi oh çekersin.sonunda özlem bitti be dersin |
Türkiye`de Saat: 08:51 . |