![]() |
ya avrupa ya beşiktaş... Ya Beşiktaş ya Avrupa Kartal'ın 18 yaşındaki yıldızı Batuhan Karadeniz, "Yönetimle yeni sözleşme için görüşeceğim. Avrupa'dan teklifler var, anlaşamazsak gidebilirim" dedi. 7.8.2008 ‘Hayal ediyorum’ Avusturya kampında sergilediği performansla alkış alan Batuhan Karadeniz, transferi hakkında FANATİK’e açıklamalarda bulundu. Fiziği ve yetenekleriyle teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın 17 yaşında şans tanıdığı Batuhan, “Sözleşmem seneye bitiyor. Yöneticilerimizle bir görüşmede bulunacağız. Umarım olumlu sonuçlanır. Ben kulübümü seviyorum ve burada kalmak istiyorum. Ancak hayalimde Avrupa’da oynamak var” diye konuştu. ‘7-8 öneri geldi’ Porto başta olmak üzere birçok kulübün resmi teklifte bulunduğunu belirten Batuhan, “7-8 takım beni istiyor. Büyüklerimizle görüşeceğiz ve konu hakkında değerlendirme yapacağız. Anlaşacağımızı düşünüyorum, yeteneklerimin farkındayım. Ancak ortak noktada buluşamazsak, aldığım teklifleri değerlendirebilirim” ifadesini kullandı. Maccabi Haifa karşılaşmasında başarılı bir oyun sergileyen Batuhan, attığı golle dikkat çekmişti. Murat AKBAŞ |
Yandık bu da gidici |
iş bizim yönetime kaldıysa ohooooo |
sağlam bunu kolay kolay bırakmaz ama demirören e kalırsa güle güle sna |
zamanında bri daha böyle dedi avrupanın köprünün karşısında olduğunu öğretti bize inş abilerine çekmemişindir batuhan ne diyelim :D |
Ya Avrupa Ya BJK (Tümer Metin).. Hayirlisi Batu insallah kalirsin. |
ilk başta burda bi kanıtla kendini sonra gidersin cnm. bu yaşta avrupaya gidersen kendini yakarsın bence |
gidici galiba...yöntime kaldıysak satılabilirler ne yapcakları hiç belli olmazzz....... |
sen önce takımında değişmez ol ondan sonra avrupa... |
batuhan yetenekli ama. karakter olarak bjk a uygun bi futbolcu deil tıpkı oktay alpay gibi |
Fazla yüksekten uçuyor, sonu pek hayırlı değil gibi bu kardeşimizin :) |
Burda yonetime yuklencek bi durum yok. Yonetim teklifini yapar kabul ederse eder etmezsede gule gule. İlk once insanda biraz vefa olur. Kulubumuz yetistirmis, piyasaya cıkarmıs, daha hic bir faydası olmadan rest cekiyor kulube. Bu kafa yapısında bir adam zaten cok tutunamaz. Eger bu yazılanlar dogruysa benim gozumden tamamen dusmustur..Bir tane hazırlık macında gol attı diye boyle ucuyorsa, ligde 2 mac ust uste gol atsa kulubun tapusunu ister!!! |
daha nereye gidiyon cocuk:D:Dbi durbakalım |
Kesin imza attirmaliyiz |
Modern futbolda agır futbolcular cok prim yapmıyor. Batuhanda cok inanılmaz buyuk bir yetenek degil benim gozumde. Bu haber cıktıktan sonra karalamak icin yazmıyorum. Benim daima dusuncem bu yondeydi. Sergen gibi bir futbol dehası olsa hadi kaprisli olması normal. Bu kardesimizin egitim seviyesi biraz dusuk galiba ayrıca kafa yapısıda saglıklı degil.. Umarım ben yanılırım...Kalmasını isterim ama cok cok buyuk kayıpta olmaz!!! |
Türkiye`de Saat: 00:12 . |