![]() |
Dertler bitmiyor!..Savunmada S.O.S !.. Beşiktaş'ta yeni sezon öncesi şimdi de parasal sorun ortaya çıktı... İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ın kadro dışı bırakılmalarının ardından kaptanlığa getirilen Matias Delgado, menajer Sinan Engin'den takım arkadaşlarının geçen sezondan kalan maç başı alacaklarını istedi. Geçen sezonun son 16 maçının ödemelerinin yapılmadığı, miktarın toplam 4 trilyon lira tuttuğu bildirildi. Delgado'nun Engin'e, "Yeni sezon başlamadan bu ödemelerin yapılmasını istiyoruz. Takımda maddi açıdan sıkıntısı olan, borçları bulunan arkadaşlar da var" ifadelerini kullandığı öğrenildi. Engin'in ise Delgado'ya konuyu yönetime götürme sözü verdiği belirtildi. Beşiktaş, Avusturya kampından sonra İstanbul'daki çalışmalarına da başlarken, sakatlıkları süren Sivok ve Zapatocny'nin MR'ları çekildi. Sivok'un durumunun Zapatocny'e oranla daha iyi olduğu ancak Bosna Hersek'te yapılacak UEFA Kupası ön eleme turunda ancak oynayıp oynamayacaklarının henüz belli olmadığı bildirildi.. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın bu iki futbolcunun oynamaması durumunda savunmada Tuna ve Gökhan Zan'a yer vereceği belirtildi. |
inanmıyorum bu haberlere takım çok iyi kamp dönemi geçirdi şimdi hemen karalama işleri başladı. |
bu kadar güzel günler geçirdiler huzuru kaçırcak bişeyler çıkmasa şaşırırdım... |
Zan ve Tuna için önemli bir şans. Umarım başarılı olurlar deplasmandaki maçta, özgüvenleri açısındanda önemli bir nokta bu.. |
Tuna- zan sorun yasatmaz. En azından bu macta!! Ayrıca alacaklarda odenir, kimsenin bizde parası kalmamıstır bugune kadar. Basın yine basladı karıstırmaya!!! |
canımzı sıkmkaya değmez |
dilerim en kısa zamanda iyileşirler |
Yonetimin oyunculara yaptiklari ayiptir. Oyuncularim meklerinin karsiligi vermezsen nasil canini disine takip oynamasini beklersin |
bende doğru olduguna inanmıyorum taraflı medyanın taraflı karalamalı bi haberi |
Ya ilginç ya...Neden hep herşey bize oluyor! Adamlar her hazılık maçında oynadı şimdi resmimaçta yoklar.İnadına Şampiyon ulan!!!::):) |
çekler daha ilk resmi maçta yok, gel de toramanı arama şimdi, işimiz gökhan'a kaldı |
Yönetimde ödesin artık anasını ya.Yeter lan. |
Böyle yalan olmaz beee bir futbolcu takımda 16 maç oynuyacak ve aradan o kadar zaman geçecek kim kalır daha o kulüpte delgado sabır taşımı |
Fanatik'in internet sitesinden takip ediyorum uzun zamandır haberleri. Sayfayı actıgınızda 10 tane konu baslıgı cıkar bunların normalde 2 veya 3u besiktasla ilgilidir genelde. Hazırlık maclarında takım iyi gitti ceklerde iyi cıktı bana inanın artık ilk 10 konu baslıgına 2 haftadır besiktası koymuyorlar. Cok onemli haber olursa 1 tane sıkıstırıyorlar. Bunun nasıl bir acıklaması olabilir ki?? Kotu oldukmu ortalıgı karıstırmak icin haberleri gozumuze sokuyorlar, biraz iyi gidince ne ses var ne seda. Bu fanatik digerlerine oranla daha objektif. Fotomacı vs... saymıyorum bile. Gerisini siz dusunun nasıl tek taraflı bir basın!!! |
Bu sene herşeye rağmen başarılı olcaz Sinan ağa ve ertuğrul hoca öle dedi... |
ya saten çok da müthiş adamlar deiller tuna ve gökhan bence hiç aratmaz bu çekleri boiş yere para saçtık elimizdeki yerlilerden daha kötü yabancılar aldık herzmanki gibi 3-4 hafta sonra yedek beklerler toraman ve gökhan zan oynar |
Alıntı:
|
şu savunma bi hallolsaydıı zaten herşey tamam olucaktı ama hadi hayırlısı |
bu maça paf çıksa alır korkacak bir şey yok bence zapo ve sivok özellikle oynatılmıyor toraman ve üzülmezi affetmek için sakattılar oynayamadılar mecburen affetmek zorunda kaldık v.s alacaklar için ise kulüp borç batağında yüzüytor en ilgincide borcun en büyüğü başkan demirörene |
bu macı bosna da alırsak turu kesin geceriz |
delgado yalanladi b habri ben bu basinin anasini avradini soyunu sopunu sulalesini ejdadini yeddi ceddini varligini yoklugunu kalemlerini yazi yazdiklari ellerini hayatlarinin en buyuk anlamlarini taaaa ... bukadar serefsizlik olmaz artik gs tikir tikir yatiriyor paralari demi serefsiz basin onlardan hic haber yaptiginiz yok adi serefsiz pis herifler ayrica savunmada delgado holosko bobo nobre 4lusu bile oynasa yeneriz bu takimi |
Türkiye`de Saat: 16:04 . |