![]() |
Serdar Kurtuluş nefes kesiyor Kartal'da kamp döneminde müthiş performans sergileyen genç yıldız, Ertuğrul Sağlam'ın gözdesi oldu. Beşiktaş'ta Serdar Kurtuluş fırtınası esiyor. Sakatlığından dolayı geçen sezon takımdaki yerini alamayan genç futbolcu adeta o kötü günlerin acısını çıkartıyor. Kamptaki müthiş performansıyla kendini gösteren serdar, Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın da vazgeçilmezi oldu. Sağlam, Serdar'ın sağ kanatta oynatmayı düşünüyor. Ancak Kocaelispor maçında ön liberoda kusursuz bir maç çıkartan Serdar, bu mevkiide de kullanılabilir. |
tam bi görev adamı her takıma lazım. |
Ön liberoda oynaması kendisi açısından daha iyi. Bizim acilen komple bir sağ beke ihtiyacımız var. |
SERDAR MÜTHİŞ Bİ OYUNCU BİDE KARDEŞİNİ ALABİLSEK HİÇ BİR SIKINTIMZ KALMAZ... |
tiganadan hala tigananın istediği futbolcularda iş var zamanında baltayıda çok istemişti olmadı . akıllı adamdı ya TİGANA sıfırdan adam çıkardı kulübe kazandırdı,sağ kanat ta kullanmadı pres ve fiziğini en iyi şekilde kullanacağı ön liberolarda kullandı başarılı oldu ,sonra sağ kanada monte etmeye çalıştı ertuğrul hoca tuhaf |
Serdar tam bir joker oyuncu Sagolsun Tigana |
YAŞASIN RETKİT .....KAHROLSUN DALTONLARRR serdar şımarıkta değil ayrıca |
mükemmel bir oyuncu... umarım hep böyle devam eder... |
böle olması çok güzel takımda yer alacağına inanıyorum |
geçtiğimiz sezon çok sıkıntılı günler yaşadı..yinede pes etmedi azimle çalıştı ve de formayı haketmeyi başardı sağlamın gözdesi oldu....işte gerçek camiamızda serdar kurtuluş taktiri fazlasıyla haketmiştir... |
joker |
bu sene serdara çok şey bekliyorum ve güveniyorum... o kesinlikle iyi bi futbolcu zaten.... |
hll olsun serdara her takıma lazım |
Cok saglam topcu. Banko oynar takımda. Cogu macta sag bekte oynamasını bekliyorum ihtiyac olursa orta sahadada aslan gibi oynar!!! |
tigananin besiktasa yaptigi tek guzel sey serdari kazandirmak oldu onun disinda bir yararini goremedik. |
serdar çok iyi oyuncu Allah sakatlık vermesin.bide kardeşini alabilsek... |
Kurban olduğum rabbim onu sakatlıktan şansızlıktan uzak tutsun... Şu takımda SERDAR KURTULUŞ - HOLOSKO ikilisi benim favori oyuncularım oynadıkları futbolun teknik yönü nedeniyle değil canla başla kötü oynasalar bile alkış alacak kadar mücadele ettikleri için |
Alıntı:
abdurrahman dereli(sivas) & ali tandoğan takas serdar sağ bekte harcanmamalı. |
herşey söylenmiş...çok başarılı bi oyuncu.bişey soracağım lucescu zamanında şamp.ligi maçlarımızda oynamamışmıydı bu çocuk ya_? |
Alıntı:
|
serdar bence önliberoda daha ii oynuyor, sağ bekte başka alternatifler kullanılmalı, en önemlisi BEŞİKTAŞ ismine yakışan efendi bir sporcu, inş. bu sezon sakatlıklar ondan uzak durur |
serdar bence yeteneklerini tam olark gösteremiyor önceki sezon oynadığı maçlarda çok az ileri çıkmıştı ve o ileri çıktığı anlarda çok etkili olmuştur çünkü iyi orta yapıyo serdar bence korkmamalı belki taktik icabı çıkmıyo ama çıkması lazım gerçekten çok yetenekli |
Alıntı:
he Tigana boboyuda ısrarla istemiştii bjk ye kazandırdı şimdi ertuğrul onuda sindiremiyo forvete düşünmüyor holosko ile nobreyi düşünüyor rezalet rezalettt uyanında kendinize gelin azz ne ler dönüyo kulüpte |
daha önceden de dediğim gibi bu sene Serdar Kurtuluşun senesi olacak... |
Alıntı:
düşündümde haklısın aslında ama tiganaya verilmyen şans sağlama verildi inş. başarılı olur çok ihtiyacımız var |
seni kardeşinle bi arada görsek daha ii olur be serdar. |
Geçen sene tigana yollanmamı$ olsaydı bence $ampiyonduk her zaman iyi bir teknik adam olduguna inandım ama yollandı o da ! |
Türkiye`de Saat: 18:14 . |